D. Nausėdienė su artėjančiomis šventėmis pasveikino kurčiųjų, neprigirdinčiųjų vaikų ir jų tėvų bendruomenę | Kas vyksta Kaune

D. Nausėdienė su artėjančiomis šventėmis pasveikino kurčiųjų, neprigirdinčiųjų vaikų ir jų tėvų bendruomenę

Diana Nausėdienė / A. Ščerbakov nuotr.

Pirmoji ponia Diana Nausėdienė sekmadienį dalyvavo Lietuvos šeimų, auginančių kurčius ir neprigirdinčius vaikus, bendrijos „Pagava“ kalėdinėje šventėje – stebėjo Keistuolių teatro spektaklį vaikams.

Pirmoji ponia dėkojo „Pagavos“ bendruomenei, kad nuoširdžiomis pastangomis ir su neapsimestiniu rūpesčiu padeda vaikams atskleisti jų gabumus, augti, tobulėti ir kurti savo gyvenimo kelią.

„Suskambantys kalėdiniai varpai nori pažadinti mus iš kasdienybės snaudulio ir priminti mums, kad turime sustoti, pailsėti, giliai įkvėpti ir pamąstyti. Tik nuo mūsų pačių priklauso, kokius tikslus išsikelsime naujiems ateinantiems metams ir kaip link jų eisime ar skriesime“, – sakė pirmoji ponia.

D. Nausėdienė į šventę susirinkusiems vaikams ir jų tėveliams linkėjo viltingų kasdienio gyvenimo džiaugsmų ir dovanoti vieni kitiems šilumą bei džiugias akimirkas kartu, rašoma LR Prezidentūros internetinėje svetainėje.

„Šiemet Prezidentūros eglę puošia iš visų Lietuvos kampelių suskridę angelo sparnai, kurie, tikiu, atneš mums visiems daugiau vilties, daugiau galimybių pamatyti toli už horizonto ir suteiks stiprybės siekti taikos, naujų pergalių, priimti naujus iššūkius, padėti artimui“, – sakė D. Nausėdienė.

„Pagava“, įkurta 1994 m., yra savanoriška visuomeninė pelno nesiekianti organizacija, jungianti apie 600 šeimų visoje Lietuvoje. Bendrija siekia burti šeimas, auginančias klausos negalią turinčius vaikus, teikti joms paramą ir informaciją apie klausos negalią, taip pat bendradarbiauti su įvairiomis valstybinėmis institucijomis sprendžiant klausos negalią turinčių vaikų problemas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA