Kūno apimčių mažinimas, odos stangrinimas: anot specialistės, žiema – tobulas metas formų tobulinimui | Kas vyksta Kaune

Kūno apimčių mažinimas, odos stangrinimas: anot specialistės, žiema – tobulas metas formų tobulinimui

„Era Esthetic“ nuotr.

Mūsų kūnas – unikalus kūrinys, kuris nuolat kinta ir transformuojasi, reaguodamas į mūsų patirtis bei išgyvenimus. Nors kiekvienas gyvenimo etapas apdovanoja naujais džiaugsmais bei patyrimais, neretai susiduriame ir su diskomfortą keliančiais kūno pokyčiais. Ypač – atsiradusiais dėl gimdymo, natūralaus senėjimo ar genetinių priežasčių. Kaune veikiančios estetinės ir lazerinės medicinos klinikos „Era Esthetic“ specialistė pataria – žiema yra puikus metas susigrąžinti prarastas kūno formas.

Kūno pokyčiai – natūralu

Viena įspūdingiausių transformacijų, kurią gali patirti moters kūnas yra nėštumas ir gimdymas. Greta nuostabių pirmųjų patirčių bei pojūčių, kūnas susiduria ir su reikšmingais iššūkiais. Pilvo raumenys bei oda išsitempia prisitaikydami prie augančio vaisiaus kūnelio, kinta svoris, keičiasi kūno formos. Kai kurie pokyčiai – laikini ir greitai pamirštami, o kiti – išliekantys net ir pagimdžius.

Po gimdymo likusį diskomfortą dėl pasikeitusių kūno formų šiandien efektyviai sprendžia pažangi estetinė medicina. „Era Esthetic“ specialistės teigimu, pradėjus dar šiuo šaltuoju metų sezonu, iki vasaros galima sėkmingai sugrįžti į norimą fizinę formą.

„Natūralu, jog bėgant metams mūsų kūnas keičiasi, ypač – po gimdymo. Visgi šiandien galime pasidžiaugti, jog dėka modernios estetinės medicinos, nebeturime kompleksuoti dėl stangrumą praradusios odos, celiulito ar papilnėjusių kūno formų. Tinkamai parinktų, visiškai saugių ir komfortiškų procedūrų pagalba išryškinti kūno formas, susigrąžinti odos stangrumą bei raumenų tonusą galime vos per 5-8 savaites. Tam visai nebūtina valandų valandas praleisti sporto salėje ar ryžtis sudėtingai chirurginei operacijai“, – sako „Era Esthetic“ specialistė Dominyka Žakevičiūtė.

Kūno formų modeliavimas

Estetinės medicinos specialistė pažymi, jog procedūras reikėtų rinktis tik pasikonsultavus su savo srities profesionalais.

„Jei tikslas – sumažinti kūno apimtis, stangrinti odą bei atsikratyti celiulito, tuomet vienas efektyviausių būdų šiandien yra „Venus Legacy™“ 4D kūno formų modeliavimas. Tai naujausia, unikali technologija, kurios metu naudojami trys patentuoti metodai: daugiapolio radijo bangų dažnio, užtikrinant spartų ir vientisą kūno šildymą skirtingame audinių gylyje, pažangi „VariPulse™“ technologija, kurios dėka oda įsiurbiama ir švelniai patempiama aukštyn, ir impulsinių elektromagnetinių laukų metodas, kurio pagalba giliai įsiskverbiama į odos paviršių ir sustiprinama kolageno bei elastino sintezė“, – pasakoja „Era Esthetic“ specialistė.

Procedūros metu naudojamas karštis skatina natūralų kūno gydomąjį atsaką, padeda natūraliai padidinti kolageno ir elastino gamybą bei suskaidyti riebalų ląsteles. Tai leidžia sustangrinti glebią odą, sumažinti raukšles, šalinti celiulitą ir mažinti kūno apimtis.

„Prietaisas „Venus Legacy™“ yra vienintelis sertifikuotas nechirurginis įrenginys, skirtas 4D kūno apimčių mažinimui, celiulito mažinimui, odos stangrinimui su modernia “Vari-Pulse” technologija“, – sako estetinės medicinos gydytoja.

Rezultatai – per du mėnesius

„Venus Legacy™“ aparatas turi keturis skirtingus aplikatorius, sukurtus skirtingoms kūno sritims. Veido bei kaklo zonai naudojamas „Lift™“, didinantis cirkuliaciją, mažinantis po akimis susikaupusius skysčius ir stangrinantis odą, bei aplikatorius „Diamond Polar™“, skirtas odos patempimui ir sustangrinimui, padedantis mažinti pagurklį ir leidžiantis procedūras atlikti sunkiai pasiekiamose vietose. Pavyzdžiui, aplink akis ar žandikaulio linijoje.

Kūno apimčių mažinimui, celiulito gydymui bei odos stangrinimui naudojami kiti trys specialūs aplikatoriai. Tai – „Sculpt™“, padedantis karščiu paveikti skirtingus audinio gylius ir taip formuoti kūno kontūrus bei sumažinti celiulitą, ir didesnio ploto „Sculpt™“ bei „OctiPolar™“, leidžiantys greičiau atlikti procedūras, tolygiau paskirstyti karštį ir padidinti terapines temperatūras, taip padedant pasiekti geresnių rezultatų.

„Šią neinvazinę procedūrą galima atlikti probleminėms kūno – klubams, pilvui, šlaunims, sėdmenims, kaklui, rankoms, veido sričiai, pagurkliui. Po šių procedūrų kurso sumažės veido raukšlės ir raukšlelės prie akių, išryškės veido kontūras, taip pat sumažės kūno apimtys, celiulitas, oda taps matomiau stangresnė“, – sako D. Žakevičiūtė.

Procedūrų kiekis priklauso nuo kiekvieno paciento poreikių. Įprastai, anot gydytojos, atliekamos 5-8 procedūros, po kartą per savaitę. Vienos procedūros trukmė – nuo 20 iki 45 minučių.

Jūs ilsitės, o raumenys – dirba

Raumenis išryškinti ir kūną stangrinti norinčios klientėms bei klientams estetinės medicinos gydytoja rekomenduoja aukšto intensyvumo elektromagnetinės raumenų stimuliacijos procedūrą „Cristal Fit®“. Tai – estetinės medicinos rinkoje beprecedentis metodas vien per 40 minučių, nepraliejant nė lašelio prakaito, leidžiantis sukurti raumenų stimuliaciją, prilygstančią 500 treniruočių.

„Noriu išryškinti raumenis – kaip atsikratyti juos gaubiančio riebalinio sluoksnio? Panašaus tipo klausimus iš klientų girdime labai dažnai. Gyvename itin intensyviu ritmu, tad reguliariam sportui laiko lieka vis mažiau. O ir motyvacijos sportuoti pakanka ne kiekvienam. Estetinei medicinai žengiant į priekį, kuriamos modernios technologijos, kurios estetinį rezultatą išgautų be didelių pastangų. „Cristal Fit®“ – tai procedūra, kurios metu jūs ilsitės, o raumenys – dirba“, – teigia specialistė.

„Era Esthetic“ nuotr.

Raumenų ryškinimas aukšto intensyvumo elektrostimuliacija yra neskausmingas ir trunka nuo 15 iki 40 minučių, priklausomai nuo kūno zonų, kurias norima tobulinti. Procedūros metu galima patogiai įsitaisyti ir atsipalaiduoti. Magnetinės bangos sukelia raumenų susitraukimus, tad neliejant prakaito sporto salėje galima greitai pasiekti pastebimų rezultatų.

Ne tik kūno formoms, bet ir laikysenai

„Po procedūros pacientai jaučiasi kaip po intensyvios treniruotės. Ryškesnis rezultatas įprastai pastebimas po 4-6 procedūrų, kurias rekomenduojame atlikti kartą ar du per savaitę. Jau po kelių susitikimų klientai džiaugiasi išryškėjusiais raumenimis bei pilvo presu, stangresniu kūnų, sumažėjusiu riebaliniu sluoksnius ir net pagerėjusia laikysena“, – atskleidžia „Era Esthetic“ atstovė.

Sužinoti daugiau apie kūno formų gerinimui skirtas efektyvias „Era Esthetic“ procedūras galima internete, paspaudus šią nuorodą, arba susiekus asmeninei konsultacijai telefonu +37061166111.

Kauno „Era Esthetic“ klientų laukia nuo pirmadienio iki šeštadienio verslo centre „Bokštas“, I. Kanto g. 18.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA