Kauniečių atradimas Aleksote – restorano aplinkoje pietūs vos už 5 Eur | Kas vyksta Kaune

Kauniečių atradimas Aleksote – restorano aplinkoje pietūs vos už 5 Eur

„Laluna“ restoranas / Organizatorių nuotr.

Sotūs bei gardūs dienos pietūs, graži aplinka ir draugiška kaina. Tokiais atsiliepimais dalijasi kauniečiai, atradę Aleksote duris atvėrusį restoraną „Laluna“. Atsižvelgiant į mėgstamiausius klientų patiekalus, kasdien atnaujinamas „Laluna“ meniu siūlo nuo išskirtinio skonio jaučio žandų ar cepelinų iki restorano virtuvėje kuriamų rankų darbo virtinių, varškėtukų bei koldūnų.

Dienos pietums – per 10 skirtingų patiekalų

Aleksote, adresu Veiverių g. 151 įsikūręs restoranas „Laluna“ lankytojams atviras kiekvieną dieną. Darbo dienomis restorano komanda siūlo itin platų dienos pietų meniu iš daugiau nei dešimties skirtingų patiekalų, o vakarais bei savaitgaliais organizuoja privačias šventes ir vakarėlius.

Pagrindinė klientų traukos priežastis – aukšta restorane gaminamų patiekalų kokybė už itin patrauklią kainą.

„Džiaugiamės, jog per pusę metų veiklos mums pavyko suburti gana didelį kone kasdien pas mus sugrįžtančių klientų ratą. Šioje vietoje ir anksčiau veikė restoranas, kurio ilgametė savininkė jį nuoširdžiai puoselėjo ir vystė. Tai mus įpareigoja neapvilti, o kaip tik – maloniai nustebinti ilgamečius lankytojus ir tokiu būdu pritraukti naujų. Atnaujinome patalpas, išdirbome meniu, pritaikėme itin patrauklią kainodarą ir su šypsenomis laukiame kauniečių kasdien“, – sako restorano vadovė Laura.

„Laluna“ restoranas / Organizatorių nuotr.

Favoritai – rankų darbo virtinukai

Sočiai bei skaniai pavalgyti restorane galima ir už 5 Eur. Kasdien meniu laukia net keletas karštųjų sriubų pasirinkimų, tokių kaip ukrainietiški barščiai ar chašlama, bei dešimtys skirtingų karštųjų patiekalų ir salotų.

„Laluna“ komanda atskleidžia, jog tarp klientų mėgstamiausių patiekalų išsiskiria restorane gaminami rankų darbo koldūnai bei virtinukai. Jų kasdien pateikiama daugiausiai, o esant poreikiui, klientai jų gali įsigyti ir šaldytų – gamybai namuose. Galima rinktis iš kelių skirtingų šviežių įdarų, tarp kurių populiariausi mėsos bei bulvių ir šoninės.

Šventinis meniu – restorane arba į namus

Restorano šefai pasiruošę visapusiškai pasirūpinti ir kauniečių šventėmis – užkandžiais, patiekalais ir net desertais gražiausioms asmeninėms progoms ar darbo vakarėliams. „Laluna“ komanda aptarnauja banketus, organizuoja išvežamuosius furšetus, gamina užkandžius išsinešimui. Organizuojant šventes restorano viduje talpinama iki 50 asmenų.

„Artėjant didžiosioms metų šventėms, nusprendėme nuimti su maisto gamyba susijusius rūpesčius nuo mūsų klientų pečių. Siūlome specialų Kūčių bei Kalėdų meniu. Kūčių pasiūlymą sudaro 12 patiekalų: skirtingais būdais ruoštos silkės, kepta žuvis, žuvies vyniotinis, brusketos tipo sumuštinukai, salotos, desertai ir net kisielius. Tuo tarpu kalėdiniame meniu ne tik žuvies bei daržovių pagrindu kurti užkandžiai, bet ir išraiškingų skonių karštieji ir šaltieji mėsos patiekalai. Pavyzdžiui, žemoje temperatūroje cirkuliuota antis ar kalėdinis zuikis su putpelių kiaušiniais“, – sako „Laluna“ vadovė.

„Laluna“ restoranas / Organizatorių nuotr.

„Lalunoje“ galima užsakyti tiek visą Kūčių ar Kalėdų meniu paketą, tiek atskirai po norimą patiekalą. Karštieji patiekalai pateikiami iš dalies apdoroti, vakuume, paruošti kepimui orkaitėje.

Restorano virtuvės komanda daug pagyrų sulaukia ir už čia gimstančius rankų darbo tortus. Klientai gali rinktis iš keleto skirtingų norimo dydžio variantų: medučio, morenginio, jogurtinio, kelių rūšių šokoladinio, Napoleono, raffaello, vyšniuko ir kitų.

Veikia ir Šilainiuose

Aleksote įsikūręs restoranas „Laluna“ veikia kiekvieną darbo dieną nuo 10 iki 17 val. Norint užsakyti vietą ar maistą savo šventei, tą padaryti galima ir telefonu +37066826905. Daugiau informacijos bei naujienos –  „Laluna Aleksotas“ profilyje „Facebook“.

Antrasis, jau ne vienerius metus veikiantis „Laluna“ restoranas klientų laukia Šilainiuose, adresu Baltijos g. 26A. Tiesa, meniu abejuose restoranuose – skiriasi, tad gardžių dienos pietų bei šventinių patiekalų ieškantys kauniečiai kviečiami aplankyti abi „Laluna“ vietas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA