Kauniečiams – unikali nemokama galimybė gauti konsultacijas teisme | Kas vyksta Kaune

Kauniečiams – unikali nemokama galimybė gauti konsultacijas teisme

Asociatyvi / E. Šostakaitės nuotr.

Teisinės konsultacijos paprastai yra nepigios, tad nemažai žmonių negali sau to leisti. Dėl to spalio 25-ąją, minint Konstitucijos dieną, Kauno apygardos teisme ir kituose Lietuvos teismuose bus galimybė gauti nemokamą teisinę pagalbą iš aukščiausios kvalifikacijos teisininkų.

Lietuvos teismai jau aštuntus metus iš eilės švenčia Konstitucijos ir Europos teisės dieną ir šia proga organizuoja renginį „Jūs klausiate – mes atsakome!“, kuris kasmet sulaukia gausybės žmonių klausimų apie paveldėjimą, santuokos nutraukimą, turto nuosavybę, padalijimą, vedybų sutartis, skolų išieškojimą, išlaikymo nepilnamečiams vaikams priteisimą, žalos atlyginimą, teismo sprendimo vykdymo užtikrinimą, kompensacijas už komunalines paslaugas, žemės ir nekilnojamojo turto nuomą, vartotojų teises ir kt.

Užduoti asmeniškai aktualius teisinius klausimus ir gauti atsakymus iš teisininkų profesionalų – advokatų, antstoliai, teisėjų padėjėjų – kauniečiai kviečiami Kauno apygardos teisme.

Į teismą atvykę žmonės bus aptarnaujami gyvos eilės principu.

Kauno apygardos teisme, A. Mickevičiaus g. 18, konsultacijos vyks nuo 8.30 val. iki 14 val. ir bus teikiamos Konferencijų salėje 3 aukšte.

Vienos konsultacijos trukmė iki 30 min.

Teisines konsultacijas š. m. spalio 25 d. teiksiančių teismų ir jų rūmų sąrašas čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA