Koridoriaus baldų pasirinkimas | Kas vyksta Kaune

Koridoriaus baldų pasirinkimas

Organizatorių nuotr.

Koridoriaus įrengimo subtilybės daugiausia priklauso nuo to, kokio ploto yra ši patalpa ir kokį stilių sukurti norite. Bet kuriuo atveju pagrindiniai baldai čia bus spinta ir / ar drabužių kabykla.

Kabykla lauko rūbams

Kabyklų pasirinkimas platus: pastatomos, su kabliukais, su veidrodžiu, su veidrodžiu ir lentynomis ar vieta atsisėsti ir pan. Jei koridoriuje dar yra ir spinta, tuomet galite rinktis tik stilingus kabliukus ant sienos arba kabliukus su veidrodžiu – jie bus skirti dažniausiai nešiojamiems rūbams arba svečių lauko drabužiams pakabinti, o spintoje vietą atras visi kiti lauko rūbai, avalynė, rankinės ir kita.

Jei koridorius nedidelis, geras sprendimas gali būti pastatoma rūbų kabykla, ant kurios galima sukabinti labai daug drabužių. Atraskite jai kampinę zoną, kas leis racionaliai išnaudoti erdvę.

Spinta

Prieškambario spinta – sprendimas tiek mažoms, tiek didelėms erdvėms, svarbu tik tinkamai pasirinkti baldą. Jei prieškambaris erdvus, rinkitės didelę spintą – joje galėsite laikyti ne tik lauko aprangą, avalynę ir aksesuarus, tačiau ir dulkių siurblį, lyginimo sistemą ir panašius prietaisus.

Jei prieškambaris mažas, rinkitės siauresnę, bet aukštą spintą, kuri užims mažiau grindų ploto. Geras variantas – durys su veidrodžiais, kurie vizualiai didins patalpą. Funkcionalumo suteiks prieškambario spinta stumdomomis durimis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA