Girstučio baseine – naujas traukos centras: duris atveria nauja pirčių erdvė | Kas vyksta Kaune

Girstučio baseine – naujas traukos centras: duris atveria nauja pirčių erdvė

Ilgaamžis kauniečių ir miesto svečių Girstučio baseinas pradėjo naują rudens sezoną su didžiausia naujiena – po daugiau nei pusantrų metų trukusių intensyvių remonto darbų, atveriamos durys į naują, net 170 kvadratų ploto pirčių erdvę, kurios investicija siekia 300 tūkstančius eurų. Jau šią savaitę, rugsėjo 15 dieną (penktadienį), Girstučio baseinas visus kviečia kartu atidaryti naują „Sveikatos tako“ erdvę.

Sveikatos takas – rekomendacijos prieš ir po pirčių

Naujoje pirčių erdvėje lauks net keturios erdvios pirtys – norintiems mėgautis šviežiu levandų aromatu – Levandų garinė pirtis su dulksna, atpalaiduoti kūną ir protą bus galima Garinėje pirtyje, atsigauti po intensyvios treniruotės – Saunoje su garu, o stiprinti sveikatą padės Žolelių karštoji pirtis. Klientų patogumui įrengta nauja dušų erdvė, o norintiems atsivėsinti – laukia kubilo iššūkis. Į atidaromą 170 kvadratinių metrų ploto naują pirčių erdvę investuota suma siekia 300 tūkstančių eurų tokiu būdu įveiklinant nenaudojamas patalpas esančias šiame pastatų komplekse.

Girstučio baseino vadovė Sigita Špokienė džiaugiasi komandos darbu, kuris atneš dar didesnę vertę sveikata besirūpinantiems klientams: „Girstučio baseinas atsinaujina ir kviečia kiekvieną lankytoją žengti „Sveikatos taku“. Pirtis yra viena iš sveikos gyvensenos priemonių, padedanti atsipalaiduoti, atsikratyti įtampos ar nuovargio, teikianti kūnui ir sielai naudą bei malonumą. Nuo šiol klientai turės galimybę džiaugtis erdvesne ir jaukesne aplinka ir aukščiausios kokybės poilsiu su šeima ar draugais. Pirtyje viskas daroma palengva, neskubant, todėl žingsnis po žingsnio keliaukite „Sveikatos taku“, pajuskite ramybę, atsipalaiduokite bei mėgaukitės šilumos malonumais“.

Girstučio baseinas / Organizatorių nuotr.

Naujos šeimos narystės

Girstučio baseinas taip pat paruošė patrauklius narysčių pasiūlymus ir žada naujus atsipalaidavimo bei sveikatingumo malonumus – siūlo kokybišką laisvalaikį ir skatina šeimas praleisti daugiau laiko kartu, todėl pristato naujieną Šeimoms – „Šeima 2+1“ bei „Šeima 2+2“ 8 kartų per 3 mėnesius savaitgalių narystes! Visi šeimos nariai – tiek mama, tiek tėtis, tiek vaikai Girstučio baseine ras ne tik pramogų, bet ir aktyvių bei naudingų sveikatai veiklų.

„Dar daugiau laiko, dar daugiau kartų su mylima šeima! Norime paskatinti šeimas kurti prisiminimus ir stiprinti tarpusavio ryšius, visiems kartu praleidžiant laiką bei gerinant savo sveikatą, o geriausias laikas tam – savaitgaliai!“, – apie džiugias naujienas šeimoms kalbėjo S. Špokienė.

„Girstučio“ baseino lankytojai taip pat gali pasinaudoti proga ir įsigyti naują – „Dienos“ 12 kartų per 3 mėnesius narystę.

Girstučio baseinas / Organizatorių nuotr.

Baseinas ir ne tik – visiems

Girstučio baseinas kviečia sveikatintis, pramogauti ir sportuoti bet kokio amžiaus lankytojus! Po šiuo pastato stogu rasite ne tik baseiną. Su naryste be ribų vieno apsilankymo metu galima plaukti ir mankštintis vandenyje 25 ir 50 metrų plaukimo takuose bei šiltame pramoginiame baseine, atsipalaiduoti sūkurinėse voniose bei sušilti pirčių erdvėje. Mažieji gali džiaugtis negiliu ir šiltu baseinėliu, kuris skirtas pirmiesiems vaiko apsilankymams, drąsiausi gali išbandyti pramogas, tokias, kaip nusileidimo kalnelis bei iššūkių takas. Kiekvienas čia ras patinkančią grupinę vandens ar salės treniruotę, galės sportuoti treniruoklių salėje.

Taip pat Girstučio baseine vykdomi mokymo plaukti užsiėmimai suaugusiems ir vaikams nuo ketverių metų Plaukimo akademijoje Banga. Akademija Banga treniruotes organizuoja remiantis mokymo plaukti programa, kuri plaukimo treneriui leidžia metodiškai dirbti, stebėti plaukiko progresą, vertinti klaidas, teikti pasiūlymus bei stiprinti silpnąsias vietas. Per praėjusius metus akademija išmokė per 2000 vaikų ir suaugusiųjų plaukti, o Bangos aukšto sportinio meistriškumo ir dailiojo plaukimo grupės puikiai pasirodo varžybose.

Banga kviečia tapti akademijos nariais ir atrasti džiaugsmą vandenyje aštuntame mokymo plaukti sezone: https://www.klubasbanga.lt/naujienos/mokymas-plaukti-kaune-ir-druskininkuose.

„Drąsiai galime sakyti, kad Girstučio baseino paslaugų kompleksiškumas skatina sveiką ir aktyvų gyvenimo būdą. Girstučio baseinas – sportui, poilsiui ir laisvalaikiui!“ – teigia direktorė S. Špokienė.

Girstučio baseinas / Organizatorių nuotr.

Didžiausias grupinių treniruočių pasirinkimas

Girstučio baseinas gali drąsiai pasigirti ilgamete patirtimi, profesionaliais ir motyvuojančiais treneriais bei plačiausia grupinių vandens ir salės treniruočių įvairove Kauno mieste.

Nuo rugsėjo mėnesio vyksta netgi 50 treniruočių per savaitę visomis darbo dienomis ir savaitgaliais. Aqua, G-Pump, G-Slide-Press, Oro joga, joga, Pilates, Sveikos nugaros treniruotė, Mankšta su vaikais, Nėsčiųjų mankšta bei Sup activity treniruotė ant irklentės ir dar daugiau. Naujiena – aukšto intensyvumo treniruotė HIIT bei greitu metu atsiras nauja Swim Cross treniruotė – tinkamą mankštą išsirinks visi!

Girstučio baseinas – stiprus sveikatinimo paslaugų teikėjas bei sveikos ir sportuojančios bendruomenės kūrėjas. Nauja pirčių erdvė ir visos baseine esančios pramogos ir treniruotės jau yra įskaičiuotos į apsilankymo kainą. Vaikai iki 4 metų lankytis baseine gali nemokamai. Daugiau apie Girstučio baseiną ir jame esančias pramogas skaitykite internetinėje svetainėje: https://www.girstuciobaseinas.lt/.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA