Keičiasi pirmųjų Kauno „Žalgirio“ kontrolinių rungtynių varžovas ir data | Kas vyksta Kaune

Keičiasi pirmųjų Kauno „Žalgirio“ kontrolinių rungtynių varžovas ir data

Asociatyvi / R. Vilkelio nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai anksčiau nei planuota sužais pirmąsias draugiškas rungtynes. Jos įvyks penktadienį, rugsėjo 8 d. 13.00 val., o šį mačą tiesiogiai transliuos „Žalgiris Insider“.

Kauniečiai šeštadienį turėjo rungtyniauti su Londono „Lions“ ekipa, tačiau varžovams pranešus, kad jie nebekeliaus į Lietuvą, žalgiriečiams skubiai teko ieškotis kito varžovo.

Lietuvos čempionams sutiko pagelbėti į Kauną atvyksianti Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ ekipa.

„Žalgiriui“ tai bus pirmasis kontrolinis mačas, o panevėžiečiai jau buvo sužaidę lygiosiomis su Liublino „Start“ (86:86) ir įveikę Mažeikių „M Basket-Delamode“ (79:68) bei Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ (92:88) komandas.

„Žalgirio“ ir „7bet-Lietkabelio“ susitikimą tiesiogiai galės stebėti visi „Žalgiris Insider“ prenumeratoriai. Rungtynes komentuos krepšinio komentatorius Rytis Kazlauskas.

Nors rungtynės vyks už uždarų durų, jas gyvai galės stebėti ir du „Žalgiris Insider“ prenumeratoriai, tapę laimingaisiais „Žalgirio“ skelbtame konkurse. Edvinas Vizbickas ir Sigita Papievienė į rungtynes galės pasikviesti po draugą ir bus vieninteliai žalgiriečius gyvai palaikysiantys aistruoliai.

Antrosios draugiškos rungtynės „Žalgirio“ laukia rugsėjo 13 d. 14.30 val., kai į Kauną atvyks Rygos VEF ekipa. Šias rungtynes taip pat tiesiogiai transliuos „Žalgiris Insider“, o gyvai jas galės stebėti burtų keliu laimėtojais išrinkti Rokas Vasiliūnas ir Zita Žąsytienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA