Po kapitalinio remonto duris atvėrė Zapyškio pagrindinės mokyklos ikimokyklinių ugdymo grupių pastatas | Kas vyksta Kaune

Po kapitalinio remonto duris atvėrė Zapyškio pagrindinės mokyklos ikimokyklinių ugdymo grupių pastatas

Duris atvėrė Zapyškio pagrindinės mokyklos ikimokyklinių ugdymo grupių pastatas / KRS nuotr.

Trečiadienį po kapitalinio remonto duris atvėrė Zapyškio pagrindinės mokyklos ikimokyklinių ugdymo grupių pastatas. Čia veiks 4 darželinukų grupės, viena jų – įsteigta naujai.

„Naujus mokslo metus šiame krašte sutinkame įgyvendinę įsipareigojimus čia augantiems vaikams ir jų tėvams. Nors projektas ir užtruko, padaryta net daugiau nei buvo numatyta. Zapyškyje pilnai įgyvendintas ir vyriausybės siekis, kad visi vaikai, sulaukę 2 metų, gautų ikimokyklinį ugdymą“, – džiaugėsi į šventę atvykęs Kauno rajono meras Valerijus Makūnas.

Meras visoms 4 grupėms padovanojo edukacines – lavinamąsias priemones ir žaidimus, skirtus vaikų kūrybiškumui, pažinimui, kompetencijoms ugdyti ir fiziniam aktyvumui skatinti.

Kaip rašoma Kauno rajono pranešime žiniasklaidai, darželio remontų metu moderniai atnaujintos vaikų ugdymo ir poilsio erdvės, administracijos, pagalbos mokiniui specialistų kabinetai. Taip pat sutvarkytos lauko erdvės su vaikų žaidimo aikštelėmis, šiuolaikiškai atnaujintas fasadas.

Įstaigos koridorius papuošė dailininkės Henrikos Bartkutės piešti paveikslai, kuriuos darželio bendruomenei padovanojo UAB „Statybų vizija“.

Duris atvėrė ne tik naujos šviesios grupės, bet ir rekonstruota, moderni virtuvė. Joje atlikti kapitaliniai remonto darbai, rekonstruota ventiliacijos sistema, sumontuota šiuolaikinė maisto paruošimo technologinė įranga, kuri padės užtikrinti sveikatai palankią kokybišką vaikų mitybą.

Šventę papuošė ir nuotaikingus pasirodymus dovanojo Demo vaikų mados teatras (vadovė Deimantė Ūsienė).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA