Kauno rajonas pasveikino 800-ąjį šių metų kūdikį | Kas vyksta Kaune

Kauno rajonas pasveikino 800-ąjį šių metų kūdikį

KRS nuotr.

Kauno rajono savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas 800-tasis šių metų Kauno rajono kūdikis. Juo tapo rugpjūčio 13 d. gimęs Ingos ir Aurimo Adomaičių sūnus Tauras.

„Matėme naujieną apie 700-ąjį jubiliejinį kūdikį ir mano draugė palinkėjo, jog Tauriukas taptų 800-uoju. Tai kai dar būnant ligoninėje sulaukiau skambučio, kad juo tapo mūsų sūnus – nesulaikiau ašarų. Draugės pranašystė išsipildė“, – prisiminimais apie netikėtą žinią dalinosi mažylio mama.

Iki vaiko gimimo Inga dirbo personalo vadybininke, Aurimas – užsiima stiklo gamyba. Adomaičių šeimos pirmagimis Tauras – tarsi dovana pirmųjų vestuvių metinių proga. Pernai rugpjūčio 6 d., po dešimtmetį trukusios draugystės, pora prisiekė amžinai meilei, rašoma Kauno rajono savivaldybės pranešime žiniasklaidai.

Tauro vardą tėveliai išrinko dar labai anksti, mažyliui nė negimus. „Sugalvojome Tauro vardą ir atrodė, kad joks kitas jam net netinka. Dar jam esant pilve, mes jau vadinome jį vardu“, – pasakojo tėtis Aurimas.

Inga ir Aurimas Adomaičiai / KRS nuotr.

Atsiimti gimimo liudijimo drauge su naujagimio tėveliais atvyko ir gausi palaikymo komanda – mažylio seneliai Roma ir Regimantas bei prosenelis Albinas.

„Labai džiaugiuosi, nes Tauras – mano pirmasis proanūkis. Nors aš jau suaugęs, bet jis skatina mane kartu augti, mokytis. Įdomu, kokiu piliečiu jis užaugs“, – džiugių emocijų neslėpė prosenelis Albinas.

Pasveikinti šeimynos atvykusi Vicemerė Raminta Popovienė tėveliams įteikė kūdikio knygą, kurioje jie galės fiksuoti svarbiausias sūnaus gyvenimo akimirkas ir tradiciškai dovanojamą kūdikio kraitelį. Taip pat šeimai buvo perduoda ir Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centro dovana – nemokamas 1 val. plaukimas laivu „Zapyškis“.

„Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad papildėte Kauno rajono bendruomenę dar vienu nauju gyventoju. Linkime sveikatos visai šeimai, o Taurui augti stipriam, mylimam ir laimingam tokioje didelėje šeimoje“, – sveikindama šeimyną kalbėjo vicemerė Raminta Popovienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA