Mįslingas konfliktas Šilainiuose: atskubėjo policija ir medikai | Kas vyksta Kaune

Mįslingas konfliktas Šilainiuose: atskubėjo policija ir medikai

Sekmadienio vakarą Šilainių mikrorajone užfiksuotos specialiosios tarnybos sukėlė klausimų kauniečiams. Pranešama apie įvykusį konfliktą.

„Kaunas, Šilainiai, Baltų pr. Dvi policijos pajėgos, greitoji. Sulaikytas vyras, jei neklystu, su peiliu vaikščiojo“, – 20.06 val. pranešė kaunietė.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) budinčio pareigūno duomenimis, buvo gautas pranešimas apie konfliktą Šarkuvos gatvėje. Tačiau apie tai, kad vyras buvo apsiginklavęs peiliu, duomenų kol kas nėra.

„Šios informacijos negaliu nei patvirtinti, nei paneigti. Konfliktas įvyko, dabar tiksliname aplinkybes“, – teigė Kauno apskr. VPK budintis pareigūnas.

Pirminiais pareigūno duomenimis, konflikto metu sužalotų asmenų nebuvo. Anot jo, konflikto dalyviams prireikė „kitokios“ medicininės pagalbos. Įvykį aiškinasi policijos tyrėjai.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA