Smarkus susidūrimas Kauno centre: prie motociklo vairo sėdėjusi mergina – medikų rankose | Kas vyksta Kaune

Smarkus susidūrimas Kauno centre: prie motociklo vairo sėdėjusi mergina – medikų rankose

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Kauno centre susidūrė motociklas ir lengvasis automobilis. Prie motociklo vairo sėdėjusi mergina – medikų rankose. Karaliaus Mindaugo prospekto ir Birštono gatvės sankryžoje įvykusi nelaimė ne pirma šią savaitę.

„Ką tik įvyko baisi avarija Karaliaus Mindaugo prospekte, ant pagrindinės požeminės perėjos. Motociklas su mašinom susidūrė. Tikiuosi žmonėms viskas gerai baigėsi, bet atrodė labai blogai. Motociklininkė gulėjo gatvėje“, – apie 00.40 val. naujienų portalui pranešė skaitytoja.

Liudininkų teigimu, motociklininkai važiavo būryje, buvo pajudėję nuo Kauno „Akropolio“. Vaizdais iš nelaimės vietos pasidalinta ir „Kas vyksta Kaune“ grupėje.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, liepos 21 d. apie 00.30 val. Kaune, Karaliaus Mindaugo pr. ir Birštono g. sankryžoje, motociklas „Kawasaki“, vairuojamas 1996 metai gimusios moters, susidūrė su automobiliu „Mercedes-Benz“, vairuojamu 2002 metais gimusio vyro.

Dėl patirtų sužalojimų motociklo vairuotoja pristatyta į gydymo įstaigą. Policijos duomenimis, abu vairuotojai blaivūs.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad šią savaitę toje pačioje sankryžoje fiksuotas ir dar vienas susidūrimas. Į eismo pateko Greitosios medicinos pagalbos brigada.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA