Sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje – graikų sirgalių grumtynės | Kas vyksta Kaune

Sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje – graikų sirgalių grumtynės

Sekmadienio vakarą Eurolygos finalo rungtynių į „Žalgirio“ areną stebėti atvykęs kaunietis pateko į graikų sirgalių grumtynes.

Atsiųstame vaizdo įraše matyti, kaip graikų sirgaliai konfliktuoja su „Žalgirio“ arenos apsaugos darbuotojais. Netrukus užpultas ir pats vaizdo įrašo autorius.

„Graikų sirgaliai norėjo susivienyti per kelis sektorius, pradėjo eiti pirmyn atgal, lipt per galvas kitiems žmonėms. Apsauga bandė sulaikyti, bet nesusitvarkė, tada iš manęs bandę telefoną išplėšti iš rankų, o finale graikai vis tiek pasiekė savo. Paprasti žiūrovai neturėjo nieko kito, kaip iš ten bėgti, norėdami jaustis saugiai, tada nenorėjo įleisti į kitus sektorius, betvarkė“, – portalui rašė vaizdo įrašo autorius.

Vėliau kaunietis pridūrė, kad graikams visgi pavyko užimti ne savo sektorius.

Sausakimša „Žalgirio“ arena / Skaitytojo nuotr.

„Čia jų užimti sektoriai, iš kur išvijo visus kitus žmones“, – rašė vyras.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčio pareigūno duomenimis, į „Žalgirio“ areną pareigūnai nebuvo iškvieti. Tikėtina, kad apsaugai policijos pastiprinimo neprireikė.

„Kas vyksta Kaune“ primena, Eurolygos finalas tarp „Olympiakos“ ir „Real“ komandų prasidėjo 20 val. Bendras „Olympiakos“ sirgalių skaičius Kaune gali siekti 6–7 tūkstančius.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA