Kauno širdyje duris atvėrė naujas „ibis Styles“ viešbutis | Kas vyksta Kaune

Kauno širdyje duris atvėrė naujas „ibis Styles“ viešbutis

Naujas „ibis Styles“ viešbutis Kauno centre / Organizatorių nuotr.

Pačioje Kauno širdyje, vienas pasaulyje pirmaujančių viešbučių tinklų „Accor“ duris atvėrė naujas „ibis Styles Kaunas Centre“ viešbutis. Keliautojai jau gali mėgautis išskirtine patirtimi bei kūrybiškais „ibis Styles“ dizaino sprendimais, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Miesto centre, netoli Nemuno krantinės (Vytauto prospektas 25) įsikūręs 9 aukštų viešbutis atveria nuostabius Kauno centrinės dalies ir žalių apylinkių vaizdus. Viešbutis turi 82 kambarius, konferencijų salę, restoraną ir terasos barą viršutiniame aukšte.

Naujas „ibis Styles“ viešbutis Kauno centre / Organizatorių nuotr.

Visiškai renovuoto viešbučio interjeras buvo sukurtas remiantis krepšinio leitmotyvu, įkvėptu Kauno gyventojų meilės sportui ir šalia esančios „Žalgirio“ arenos, kurioje įsikūrusi legendinė „Žalgirio“ krepšinio komanda.

Kiekvienas „ibis Styles“ viešbutis išsiskiria unikaliu dizainu, paremtu tradicija, istorija ar vietos kultūra. Siekiama, kad viešnagė svečiams suteiktų nepamirštamų įspūdžių bet kuriame pasaulio mieste.

Naujas „ibis Styles“ viešbutis Kauno centre / Organizatorių nuotr.

„Džiaugiamės galėdami pagaliau atverti duris keliautojams, atvykstantiems į Kauną verslo ir laisvalaikio tikslais. Esame įsitikinę, kad „ibis Styles“ kūrybiškas ir žaismingas dizainas pavergs svečių širdis ir taps viena madingiausių miesto vietų“, – pasakoja „ibis Styles Kaunas Centre“ generalinė direktorė Aistė Čistovienė.

Ant viešbučio stogo įrengta apžvalgos terasa su restoranu ir baru atveria kvapą gniaužiančius miesto vaizdus. Tai vienintelė vieta Kaune, kur lankytojai gali mėgautis tokiu panoraminiu vaizdu kartu su gardžiais gėrimais ir patiekalais.

Naujas „ibis Styles“ viešbutis Kauno centre / Organizatorių nuotr.

Miesto senamiestis ir „Žalgirio“ arena lengvai pasiekiami, todėl tai puiki vieta apsistoti tiek norintiems pažinti turtingą Kauno kultūros ir architektūros paveldą, tiek sporto aistruoliams.

„Džiaugiamės stipria partneryste su „Accor“ viešbučių tinklu ir viešbučių operatoriumi „Doriteksas“. Tikimės, kad šis jau antrasis su prekių ženklu „ibis Styles“ veikiantis viešbutis Lietuvoje sustiprins modernių viešbučio kambarių pasiūlą antrame pagal dydį Lietuvos mieste“, – sako „ibis Styles Kaunas Centre“ generalinė direktorė Aistė Čistovienė.

UAB „Doriteksas“ – nepriklausomas viešbučių operatorius, kuriantis partnerystę su viešbučių savininkais ir instituciniais investuotojais. 2012 m. bendrovės prezidentas Donetas Karčiauskas atidarė pirmąjį „ibis“ prekės ženklo viešbutį Baltijos regione – „ibis Kaunas Centre“ viešbutį. Šį viešbutį bendrovė sėkmingai valdo iki šiol.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA