EMFACE – veido pakėlimas be pjūvio jau REVÙ CLINIC Lietuvoje! | Kas vyksta Kaune

EMFACE – veido pakėlimas be pjūvio jau REVÙ CLINIC Lietuvoje!

Organizatorių nuotr.

Atstatyti prarastą odos stangrumą, veido ovalą ir bruožus, rodos, yra viena sudėtingiausių misijų estetinės medicinoje, ką anksčiau pasiekti leisdavo tik injekcijos ar net plastinė chirurgija. Ilgi, dėmesingi ir nuoseklūs moksliniai tyrimai leido visiems laikams pakeisti šią teoriją. Pristatome procedūrą, sukėlusią revoliucinį „sprogimą“ visame pasaulyje ir užliejusią geriausias dermatologines klinikas gausia klientų susidomėjimo banga! Susipažinkite, EMFACE – sparčiai populiarėjanti, inovatyvi ir unikali procedūra, skirta natūraliam veido patempimui ir formos atstatymui jau REVÙ CLINIC!

Puiki žinia mėgstantiems naujoves!

Pakelti veido ovalą ir sumažinti gyvenimo dovanotas mimikos raukšles nuo šiol yra itin paprasta su unikaliu EMFACE įrenginiu. REVÙ CLINIC tikslas – išsaugoti žmogaus natūralumą, o savo neblėstantį rūpestį dėl klientų pagrindžia moderniausių pasaulinio lygio procedūrų pristatymu klinikoje.

Viena iš jų – tai minėtoji EMFACE procedūra. REVÙ CLINIC – ne pirmus metus estetines naujoves Lietuvoje diktuojanti klinika, kuri remiasi aukščiausio lygio pasauliniais standartais ir suteikia galimybę išbandyti tai, kas naujausia bei efektyviausia.

EMFACE procedūra / Organizatorių nuotr.

Žaviausia tai, jog ši procedūra pakeitė odos senėjimo prevencijos ideologiją ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Reguliariai atliekamos EMFACE procedūros padės atstatyti prarastą veido raumenų tonusą, suteiks skruostams stangrumo, o veido oda taps lygesnė ir skaistesnė.

Kodėl verta išbandyti EMFACE?

Senėjimas yra natūrali mūsų gyvenimo dalis. Skaistumą, elastingumą praradusi veido oda kelia susirūpinimą daugeliui, dėl to norisi sulėtinti šį procesą ir tobulu veido ovalu džiaugtis kuo ilgiau.

EMFACE – tai inovatyvi veido patempimo procedūra, kuri sulaukė teigiamų atsiliepimų gausos visame pasaulyje, nes išsiskiria savo unikalia veikimo technologija – HIFES.

EMFACE procedūros metu veikia sinchronizuotas radiodažnis, kuris skatina kolageno ir elastino gamybą odoje. Pastarieji, kaip žinia, suteikia odai stangrumo, skaistumo, mažina nepageidaujamas mimikos raukšleles.

EMFACE procedūra REVÙ CLINIC / Organizatorių nuotr.

Veikiant radiodažniui, tuo pat metu juntama intensyvi elektrostimuliacija, kuri sukelia nevalingus keliamųjų veido raumenų susitraukimus. HIFES ir RF dueto dėka pastebima ryškesnė apatinio žandikaulio linija bei skruostai, veido pakėlimas, pakilę lūpų kampučiai ir lygesnė kaktos oda. Ir visa tai be jokio skausmo ar gijimo laikotarpio. Atsipalaiduokite ir mėgaukitės efektyvia veido raumenukų treniruote!

REVÙ CLINIC – koja kojon su inovatyviausiomis pasaulinėmis procedūromis žengianti klinika

REVÙ CLINIC – vienintelė Lietuvoje, kurioje galima išmėginti tokias išskirtines procedūras kaip EMFACE, sutinkamas populiariausiose JAV ir Europos klinikose. Jau ne vienerius metus REVÙ CLINIC stebina savo klientus procedūromis, apie kurias įprastai galima skaityti nebent užsienio žiniasklaidoje ar matyti mega žvaigždžių socialinių tinklų paskyrose. Jei EMSCULPT NEO, EMFACE, EMSELLA procedūras atlieka tokios įžymybės kaip Jennifer Lopez, Drew Barrymore, Irina Shayk ir daugelis kitų, vadinasi, jos tikrai efektyvios!

BTL – aukšta aparatinių procedūrų kokybė

Per 30 darbo metų EMFACE kūrėjai BTL Aesthetics tapo neinvazinio kūno formavimo rinkos lyderiais viename sparčiausiai augančių estetinės medicinos segmentų ir tiesiogiai veikia daugiau nei 70 pasaulio šalių.

BTL padarė revoliuciją siūlydami pažangiausius neinvazinius sprendimus raumens formavimui, kūno kontūrų grąžinimui, celiulito gydymui, odos stangrinimui. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį, jog REVÙ CLINIC – vieninteliai BTL aesthetics partneriai Lietuvoje, kurie BTL iniciatyva konsultuoja besikuriančias klinikas Baltijos, Skandinavijos šalyse dėl tokių aparatų kaip EMSCULPT NEO, EMSELLA ir pasaulinio lygio žvaigždžių pamėgto EMFACE procedūrų.

REVÙ CLINIC / Organizatorių nuotr.

Moderniausios procedūros vienoje vietoje – REVÙ CLINIC

REVÙ CLINIC leidžia išbandyti ir mėgautis didelio dėmesio ir pasisekimo visame pasaulyje sulaukusiomis procedūromis. Bendradarbiavimas su aukščiausio lygio įmonėmis JAV ir Europoje leidžia suteikti aukščiausios kokybės paslaugas ir nuolat siūlyti naujienas.

Klinikoje taip pat galite išbandyti ir kitas didelio populiarumo sulaukusias procedūras, tokias kaip EMSCULPT NEO kūno linijų tobulinimui ir EMSELLA fizinės bei lytinės sveikatos gerinimui. Atvykite ir be rūpesčių išbandykite tai, kas nauja, unikalu ir veiksminga. EMFACE – revoliuciją sukėlusi procedūra, neinvaziniam veido patempimui ir ovalo atstatymui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA