Nuo 1999-ųjų kauniečių mėgstama „Arena Pizza“ pristatė naujieną – picą su kreminiu varškės sūrio krašteliu – Kas vyksta Kaune

Nuo 1999-ųjų kauniečių mėgstama „Arena Pizza“ pristatė naujieną – picą su kreminiu varškės sūrio krašteliu

Kur Kaune paskanauti gardžios picos su sūrio ar dešrelės krašteliu? Išgirdę tokį klausimą turbūt didžioji dauguma kauniečių nukreiptų į Savanorių pr. 363 adresu veikiančią piceriją „Arena Pizza“. Nuo veiklos pradžios 1999-aisiais miestiečius skirtingo tipo picomis džiuginančios picerijos komanda skelbia pristatę naujieną – firminę picą su kreminiu varškės sūrio krašteliu, o išbandyti ją ir kitas picas su taikoma 40 proc. nuolaida kviečia pirmadieniais-ketvirtadieniais nuo 10 iki 16 val.

Keturių tipų picos

Daugiau nei dvidešimt metų Kaune sėkmingai veikianti „Arena Pizza“ klientams siūlo net keturių skirtingų tipų picas. Tai – firminės picos su sūriu, dešrele, o nuo šiol – ir kreminiu varškės sūriu kraštuose, picos su itališku mocarela sūriu ir žalumynais, itališkos picos bei traškios tarte flambee picos su varškės užtepu.

„Arena Pizza“ / Organizatorių nuotr.

„Nors kasdien iškepame šimtus įvairaus tipo picų, pačios populiariausios – mūsų firminės picos su sūrio krašteliu. Siūlome ne tik mažesniąsias, bet ir maxi dydžio picas su tokiu galimu pasirinkimu. Rinkdamiesi jas kauniečiai noriai derina mėsos ir daržovių ingredientus, o tarp dažniausių pasirinkimų – sočios picos su vištiena. Stebėdami lankytojų įpročius bei pomėgius nusprendėme pristatyti ir ilgai kurtą naujieną – trečiąjį firminių picų kraštelio pasirinkimą. Nuo šiol mūsų meniu bus galima rasti ir itin gardžias picas su kreminio varškės sūrio krašteliu“, – sako „Arena Pizza“ vadovė Jolita.

Pica su kreminiu varškės sūrio krašteliu / Organizatorių nuotr.

Mėgsta ir sušius bei lietuviškus patiekalus

Tiesa, „Arena Pizza“ meniu – daugiau nei tik picos. Kartu veikianti „Arena Sushi“ azijietiško tipo virtuvė siūlo jau daugelio kauniečių bei miesto svečių pamėgtus šviežius sušius ir kitus rytietiškus patiekalus. Restorano komanda pasakoja, kad lankytojai gali rinktis iš beveik keturiasdešimties skirtingų sušių variantų, o tarp populiariausių pasirinkimų – sušių rinkiniai „Mini“, pažymėti „Nr. 37“ ir „Nr. 38”.

„Džiaugiamės, jog klientai puikiai vertina ir mūsų „Arena Country“ meniu. Visus jame siūlomus tradicinius lietuviškus patiekalus gaminame patys. Nuo bulvių tarkavimo cepelinams ar bulviniams blynams iki rankų darbo virtinukų bei koldūnų, balandėlių ar lietinių. Visi patiekalai gaminami šviežiai, tad lankytojai gali mėgautis tiek geriausiomis skoninėmis, tiek maistinėmis savybėmis“, – sako „Arena Pizza“ vadovė.

„Arena Sushi“ / Organizatorių nuotr.

Pirmadienį-ketvirtadienį – su 40 proc. nuolaida

Pristatę meniu naujieną, „Arena Pizza“ komanda jai išbandyti skyrė ir specialų pasiūlymą. Pirmadieniais – ketvirtadieniais nuo 11 iki 16 val. picerijoje apsilankę lankytojai ir užsisakę išsinešimui arba nuo 10 iki 16 val. į namus užsisakę klientai visomis picomis galės vaišintis su 40 proc. nuolaida.

Daugiau „Arena Pizza“, „Arena Sushi“ ir „Arena Country“ meniu naujienų galima rasti ČIA.

Picerija lankytojų laukia kasdien, adresu Savanorių pr. 363, Kaunas. Pirmadieniais-penktadieniais „Arena Pizza“ dirba nuo 11 val. iki vidurnakčio, o šeštadieniais ir sekmadieniais – nuo 12 val. iki vidurnakčio.

Užsisakyti maistą į namus ar biurą galima kasdien nuo 10 iki 23 val. telefonais (8 37) 42 42 42, (8 37) 422 422. Staliukų rezervacija, maisto užsakymas išsinešimui telefonu (8 37) 408430. Maistą užsisakyti galima ir internetu: svetainėje www.arenapizza.lt arba „Arena Pizza“ mobiliojoje programėlėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA