Nacionalinis socialinės integracijos institutas balandį skelbia Senjorų grožio mėnesiu | Kas vyksta Kaune

Nacionalinis socialinės integracijos institutas balandį skelbia Senjorų grožio mėnesiu kviečia papuošti brandų amžių

Senjorų grožio mėnuo / Organizatorių nuotr.

Nacionalinio socialinės integracijos instituto Senjoro programa, dirbanti su pozityvios senatvės įgyvendinimu bei teikianti pagalbą namuose beveik 1000-čiui senjorų visoje Lietuvoje, balandį skelbia Senjorų grožio mėnesiu ir kviečia papuošti brandų amžių, rašoma VšĮ „Nacionalinio socialinės integracijos instituto“ pranešime žiniasklaidai.

Pasitikdama saulėtą pavasarį, Senjoro programa kviečia grožio specialistus ir salonus prisijungti prie prasmingos iniciatyvos – Senjorų grožio mėnesio ir suteikti nemokamą grožio paslaugą mūsų lankomiems senjorams visoje Lietuvoje.

Šiuo metu prie akcijos jau prisijungė 14 salonų iš visos Lietuvos, pradedant nuo didžiųjų miestų ir pasiekiant net tokius miestelius kaip Kupiškis, Lazdijai ar Anykščiai.

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Nors visi suprantame, kad išvaizda laikui bėgant natūraliai keičiasi, tačiau patiems senjorams, senstantį kūną dažnai būna sudėtinga priimti. Nesugebėdami susidraugauti su besikeičiančiu savo atvaizdu veidrodyje bei stokodami fizinių jėgų, senjorai linkę save apleisti ir išvaizda rūpintis vis mažiau.

Šis procesas neigiamai veikia senjorų pasitikėjimą savimi, savivertę bei emocinę sveikatą. Žmogaus išvaizda, šukuosena, prižiūrėti nagai ir oda daro įtaką kiekvieno iš mūsų, taip pat ir senjorų savijautai bei pasitikėjimui savimi. Dėl šių priežasčių kartu su grožio salonais ir specialistais norime senjorams padėti puoselėti savo išvaizdą ir vėl atrasti didesnį pasitikėjimą savimi bei meilę sau.

Asociatyvi / A. Ufarto nuotr.

Visą balandžio mėnesį kviečiame grožio salonus papuošti senjorų amžių, padovanojant bent vieną grožio procedūrą. Tai gali būti:

– kirpimas;
– antakių ar barzdos formavimas;
– higieninis manikiūras;
– masažas.

Dažnas senjoras kirpyklose, manikiūro ar masažo salonuose lankosi itin retai, o kai kurie ten nėra buvę net kelis dešimtmečius. Tad labai norime specialistus pakviesti padėti praskaidrinti senjorų kasdienybę bei atrasti brandaus amžiaus grožį ir šypseną senjorų veiduose!

Salonus bei specialistus, norinčius prisijungti prie iniciatyvos, kviečiame užpildyti registracijos formą, joje nurodant kiek ir kokių paslaugų galite padovanoti. Po registracijos, Senjoro programos komanda susisieks su salonais ir suderins senjoro apsilankymo laiką.

Daugiau informacijos apie akciją galite rasti ir jos eigą sekti Senjoro.lt internetiniame puslapyje bei Senjoro socialiniuose tinkluose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA