D. Urbanaitės paauglystėje patirti grožio eksperimentai pakeitė supratimą apie moters grožį iš esmės | Kas vyksta Kaune

D. Urbanaitės paauglystėje patirti grožio eksperimentai pakeitė supratimą apie moters grožį iš esmės

Dovilė Urbanaitė / Organizatorių nuotr.

Viena žymiausių ir įtakingiausių Lietuvos verslininkių, TV laidos vedėja, veiklių moterų klubo „She Is Glowing“ įkūrėja, nuomonės formuotoja Dovilė Urbanaitė. Ji visuomet atrodo, lyg ką tik išėjusi iš grožio salono – spindintys ir sveikai atrodantys plaukai bei tolygi oda, padengtu subtiliu bei natūraliu makiažo sluoksniu. Šiandien dalinasi su mumis savo grožio paslaptimis ir atskleidžia ką daro dabar, jog kaip teigia „einant metams, galėčiau senti elegantiškai“.

Į ką pirmiausia atkreipi dėmesį, pamačiusi kitą moterį?

Tikrai ne paslaptis, kad švytinčios akys yra gražiausias bet kokios moters atributas. Pamačiusi kitą moterį, turbūt tikrai neprisiminsiu kokios spalvos megztinį ji vilkėjo ar kokio atspalvio jos lūpų dažai, bet visuomet prisiminsiu kokios emocijas ji spinduliavo, kaip bendravo ir elgėsi su kitais.

Šitie dalykai man vienareikšmiškai yra patys svarbiausi. Na, o taip pat, tikrai žaviuosi moterimis, kurios prisižiūri – ypač įspūdį daro prižiūrėti, gražūs plaukai, sveika veido oda, tvarkingi nagai.

Kurį laiką gyvenai Tenerifėje, ar pastebėjai didelių skirtumų tarp ten gyvenančių moterių ir lietuvaičių?

Ne veltui visi užsieniečiai, apsilankę Lietuvoje, giria lietuvaičių grožį. Mano nuomone, lietuvės iš ties be galo gražios moterys. Gyvenant Tenerifėje, dažnai pastebėdavau, kad ten ilgus metus gyvenančios moterys, dažnai atrodo kur kas vyresnės, nei yra – manau, taip yra todėl, kad daugelis jų atsainiai žiūri į kokybišką apsaugą nuo saulės, o ji, kaip žinia, itin skatina odos senėjimą. Tad, kokybiškų apsaugos priemonių prieš lepinimąsi saulės voniomis tikrai reiktų nepamiršti.

Kaip bėgant laikui keitėsi Tavo požiūris į grožį, kosmetiką ir net pačią save?

Seniau mane kur kas labiau domino dekoratyvinė kosmetika, o dabar man ji kur kas mažiau įdomi – svarbesnės man atrodo odos, plaukų, kūno, dantų priežiūros priemonės, nes kai visą tai sutvarkyta, nereikia ir daug makiažo norint atrodyti puikiai. Taip pat, paauglystėje užsukdavau ir į soliariumus… Dabar prieš svarbias progas, kai norisi gražaus įdegio, į pagalbą pasitelkiu savaiminio įdegio priemones, kurių pasirinkimas „Newcrush“ asortimente platus!

Glofix maisto papildas odai „skin boost“ / Organizatorių nuotr.

Per fotosesijas ir filmavimus tenka daug dažytis, alinti plaukus darant šukuosenas, tad, kokia Tavo paslaptis sveikai ir švytinčiai odai bei plaukams?

Reguliariai darausi „Hydramax“ procedūras plaukams, mėgstu LPG procedūras kūnui, veidui reguliariai darausi mikroadatinę terapiją su PRP, kuri intensyviai skatina kolageno gamybą ir efektyviai stabdo odos senėjimą. Taip pat, namuose pasilepinu „Honey&Jasmine“ iš The Organic Pharmacy prekinio ženklo arba „AIMX® Beauty“ veido kauke! „AIMX® Beauty“ kaukė kelia nuotaiką savo spalvinga pakuote, tobulai priglunda, puikiai paruošia odą prieš svarbią šventę – tai malonus mano sekmadieninis ritualas.

„Medaus ir jasminų“ kaukė puikiai drėkina, ypač mėgstu ją šaltuoju laikotarpiu, oda tampa švelni, minkšta ir skaisti. Bėga metai, o aš į tai žiūriu labai atsakingai – noriu jau dabar pasidėti gerus ir tvirtus pamatus, kurie padės einant laikui senti elegantiškai (šypsosi)..

Pasidalink paauglystės istorija, susijusią su grožiu, kurią atsiminus dabar, supranti, jog tai buvo didelė klaida?

Eksperimentuodavau tik su plaukų spalva… Mano paauglystės metais buvo labai populiarios plaukus dažančios putos, kurios kuriam laikui, maždaug dvejoms savaitėms, pakeisdavo plaukų spalvą. Išbandžiau visą jų spektrą! Turėjau ir juodus, ir rožinius, ir oranžinius, ir burokėlių spalvos ir net juodus plaukus.

„Atsižaidžiau“ su visomis įmanomomis spalvomis, o po šių eksperimentų apsistojau ties šviesiais plaukais. Pirmą kartą plaukus pasišviesinau būdama 15-kos ir nuo to laiko plaukų spalvos nebekeičiau, dabar jie jau net tapę savotiška mano vizitine kortele. Tačiau iki to momento yra tekę praeiti begalę eksperimentų (juokiasi).

Todėl, ilgą laiką vartojau TRX2® maisto papildus plaukams, kurie tarytum transformavo mano plaukus, kai jau buvau praradusi viltį, kad kažkada juos užsiauginsiu. Dabar, po įvairių eksperimentų, jie ilgi ir sveiki, kokių niekad neturėjau.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA