Kaune gimė pasaulinio lygio prekės ženklas: pavydėtinus rezultatus „AIMX Beauty“ pasiekė vos per kelis mėnesius | Kas vyksta Kaune

Kaune gimė pasaulinio lygio prekės ženklas: pavydėtinus rezultatus „AIMX Beauty“ pasiekė vos per kelis mėnesius

„AIMX Beauty“ veido ir paakių kaukės / Organizatorių nuotr.

Šių dienų vartotojai tampa vis labiau sąmoningesni ir kosmetikos lentynose dairosi natūralesnių, „švaresnės“ sudėties produktų. Reiklių vartotojų poreikius skuba atliepti ir kosmetikos gamintojai. Vienas iš tokių prekės ženklų – „AIMX“ lakštinės veido ir paakių kaukės, sukurtos jaunos ir ambicingos kompanijos „Newcrush“.

„Newcrush“ vykdo elektroninės prekybos veiklą, parduoda aukščiausios kokybės ir išskirtinės sudėties kosmetikos bei maisto papildų produktus grožiui ir sveikatai. Visai neseniai bendrovė nusprendė praplėsti savo asortimentą ir sukūrė naują prekės ženklą „AIMX Beauty“.

„AIMX“ pristato 4 skirtingas lakštines veido kaukes, kurios tinka skirtingiems veido odos tipams. Asortimente taip pat galima rasti ir paakių kaukę. Šie gaminiai yra sukurti remiantis pasaulyje gerai žinomų Pietų Korėjos grožio profesionalų, mokslu paremta formule bei švaria sudėtimi.

Bioceliuliozinės veido ir paakių kaukės puikiai priglunda, jas patogu naudoti. „Jų efektas tikrai pamatomas po pirmo karto, tad abejingų jų poveikiu – tiesiog nelieka. Tai geras sprendimas veiklioms, užimtoms ir visada skubančioms moterims. Pasirūpinti savimi ar savo artimaisiais tampa paprasta“, – pažymi naujo prekės ženklo kūrėja Karolina Barasnevičiūtė.

Karolina Barasnevičiūtė / Organizatorių nuotr.

„AIMX“ produktai rinkoje oficialiai atsirado tik šių metų kovo mėnesį, o šiandien juos galima rasti jau visuose Lietuvos vaistinių tinkluose.

„Vos tik atsiradus rinkoje, „AIMX“ produktai per tris mėnesius buvo iššluoti iš vaistinių lentynų. Tačiau nuo pat verslo kūrimo pradžios žinojau, kad su savo kuriamais prekės ženklais tikrai neapsistosime vien Lietuvoje. Todėl nuo pat pradžių su komanda galvojome globaliai, kurdami produktą mąstėme apie kitas rinkas, kurioms būdingas minimalizmas, estetika ir svarbiausia – aukšta kokybė. O dabar jau deramės dėl plėtimosi Jungtinėje Karalystėje ir Suomijoje“, – planus atskleidė prekės ženklo kūrėja.

„AIMX Beauty“ veido ir paakių kaukės / Organizatorių nuotr.

Pasaulinio lygio prekės ženklas gimė Kaune

Unikalios sudėties ir išskirtinio dizaino produktą sukūrė kauniečiai, o prekės ženklas „AIMX Beauty“ jau pripažintas ir Baltijos regione. Visai neseniai Vilniuje vykusiame „NAPA Baltic Packaging Design Awards 2022“ „AIMX Beauty“ apdovanotas bronzos medaliu ir savo kategorijoje užėmė III prizinę vietą iš 123 dalyvavusių projektų.

„Labai smagu, kad pasaulinio lygio prekiniai ženklai gimsta ne kur kitur, o Lietuvoje. Džiugu, kad „NAPA Baltic“ apdovanojimuose dalyvauja ne tik Lietuvos, bet ir kaimynių Estijos bei Latvijos projektai, kurie nėra tiesiog gražūs dizainai, o turi pagrindimą priimtiems sprendimams. Žinoma, smagiausia dalis būti atrinktiems tarp finalininkų, nes žinome, kokie aukšti kriterijai yra vertinami, todėl tikrai labai didžiuojamės bendru mūsų komandos bei dizainerių darbu, o labiausiai – aukštu komisijos įvertinimu“, – laimėta prizine vieta džiaugėsi privačių prekių ženklų vadovė Nora Zakarauskaitė.

Ji praneša ir naujieną – artėjant kalėdiniam laikotarpiui, „AIMX Beauty“ pristato visiškai analogų neturintį, riboto leidimo produktų rinkinį, kurį galima įsigyti tiek internetu, tiek vaistinėse.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA