Kaune įsikūrusios „NEWMAN Clinic“ medicinines paslaugas vertina ir lietuviai, ir pacientai už Lietuvos ribų | Kas vyksta Kaune

Kaune įsikūrusios „NEWMAN Clinic“ medicinines paslaugas vertina ir lietuviai, ir pacientai už Lietuvos ribų

„NEWMAN Clinic“ / Organizatorių nuotr.

Naujas gyvenimas. Tai – viena dažniausių frazių, kurią po suteiktų medicininių paslaugų klientai ištaria palikdami Kaune, S. Žukausko gatvėje įsikūrusią nedidelę, jaukią kliniką „NEWMAN Clinic“. Išskirtinis aptarnavimas bei patyrusios ir ambicingos komandos teikiamos chirurginės, endokrinologinės, dietologų, psichologijos ir psichoterapijos, ultragarsinių tyrimų, gydomųjų masažų paslaugos pritraukia ne tik kauniečius, bet ir pacientus iš kitų Lietuvos, Europos, Didžiosios Britanijos ar net JAV, Pietų Amerikos ir Australijos miestų.

Išskirtinis dėmesys ir šilta atmosfera

„Simboliškai kliniką pavadinome naujo žmogaus klinika, nes tai viena dažniausiai mūsų pacientų su džiaugsmu ištariamų frazių, pradėjus sveiką ir subalansuotą gyvenimo etapą. Kartu ši frazė teikia daug džiaugsmo ir visai komandai, siekiančiai kiekvienam pacientui padėti jaustis gerai. Mūsų klinikoje klientai randa ne tik patyrusius savo srities specialistus, bet ir kitokį, holistinį požiūrį į sveiką bei gražų kūną, puikią savijautą“, – sako „NEWMAN Clinic“ vadovė Viktorija Vanagaitė.

Abdominalinės, nutukimo, plastinės bei rekonstrukcinės chirurgijos, endokrinologijos, dietologijos, psichologijos ir psichoterapijos, ultragarsinių tyrimų bei gydomojo masažo paslaugas teikianti klinika yra akredituota asmens sveikatos priežiūros įstaiga, į kurią pacientai atvyksta ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kitų pasaulio šalių. Pagrindinis nedidelės klinikos išskirtinumas – stipri komanda ir išskirtinai jauki aplinka, visapusiškas aptarnavimas.

„Nuoširdžiai rūpinamės, kad kiekvienas, patikėjęs mums savo sveikatą, čia rastų tiek visavertį, subalansuotą gydymą, tiek nuolatinį specialistų ir visos komandos palaikymą. Kiekvieno paciento situacija – unikali, tad mūsų tikslas yra sukurti įvairių, neretai glaudžiai susijusių tyrimų, procedūrų ir gydymo paslaugų pasiūlą. Na, o geriausias mūsų pastangų įvertinimas – grįžtantys ir kitiems paslaugas rekomenduojantys pacientai. Džiaugiamės girdėdami, kad klinikoje pavyksta sukurti išskirtinai šiltą atmosferą, o pacientams dėl mūsų teikiamų paslaugų nesunku įveikti ir tūkstančius kilometrų“, – sako V. Vanagaitė.

„NEWMAN Clinic“ / Organizatorių nuotr.

Specialistai iš prestižinių Europos klinikų

Klinikos vadovė atskleidžia, jog „NEWMAN Clinic“ istorija gimė iš ilgametės patirties medicininio turizmo srityje. Sukauptos žinios leido suburti pacientų iš įvairių šalių lūkesčius pranokstančią komandą bei poreikius atliepiantį paslaugų asortimentą.

„Klinikos komandą sudaro tokie specialistai, kaip garsus ir pasaulyje pripažinimą pelnęs abdominalinės chirurgijos gydytojas, profesorius Antanas Mickevičius, taipogi ambicingas, jaunas ir labai talentingas plastinės bei rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Karolis Černauskis, visų pacientų vertinama gydytoja endokrinologė, medicinos mokslų daktarė Dalia Daukšienė, patyrę dietologijos, psichoterapijos ir psichologijos, radiologijos specialistai, kineziterapeutas ir masažo specialistas, leidžiantys išpildyti klinikos viziją – suteikti kiekvienam galimybę iš naujo atrasti savo kūno sveikatą ir gerą savijautą. Klinikos šūkis „Mums rūpi!“ nuoširdžiai iliustruoja ir pagrindinius mūsų darbo principus“, – sako klinikos vadovė.

Siekiant užtikrinti maksimalią paslaugų kokybę bei komfortą, klinikos pacientų koordinatoriai yra įgiję kvalifikacijas ne tik Lietuvoje, bet ir Didžiojoje Britanijoje, Italijoje ir kalba ne tik lietuvių, bet ir anglų, ispanų, italų kalbomis.

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Karolis Černauskis / Organizatorių nuotr.

Kiekvieno paciento istorija – unikali

Klinikos pacientai dalijasi istorijomis, kurios įkvepia „NEWMAN Clinic“ aplankyti ir kitus žmones, susiduriančius su fiziniu ar emociniu diskomfortu.

„Esu be galo patenkinta rezultatais ir mano pasiekimais po skrandžio apylankos operacijos, kurią man atliko profesorius A. Mickevičius. Jau netekau 40 kg. nors dar tik bus metai po naujojo gyvenimo pradžios. Šiai dienai turiu jau normalų KMI (kūno masės indeksą), naują gyvenimą ir visokeriopai pagerėjusią savijautą. Sunku žodžiais apsakyti kokia esu dėkinga“, – sako „NEWMAN Clinic“ pacientė.

„Po ilgų dvejonių ir ieškojimų internete, kokią kliniką ir gydytoją geriausiai pasirinkti, aš pagaliau pasiryžau operacijai. Tai buvo vienas iš geriausių sprendimų ir geriausias pasirinkimas mano gyvenime. Noriu padėkoti visai komandai už profesionaliai atliktą darbą prieš operaciją ir pooperaciniu laikotarpiu. Praėjus vienam mėnesiui jau numečiau 12 kilogramų ir svoris krenta toliau“, – džiaugiasi klinikos pacientas.

„Jaunas ir labai kruopštus gydytojas. Plastikos chirurgas Karolis Černauskis maloniai bendrauja, operacija suderinta ir atlikta labai profesionaliai. Tikrai rekomenduočiau, kam reikia geriausio pilvo ir plastikos chirurgo. Tik geriausi žodžiai ir padėka iš visos širdies“, – sako klinikos pacientė.

Gydytoja endokrinologė, med. dr. Dalia Daukšienė / Organizatorių nuotr.

„Labai džiaugiuosi atradus šią gydytoją. Rodos, neturėtų stebinti, kad šiuolaikinis gydytojas yra ne tik profesionalas, bet dar ir labai atidus žmogui ir jo sveikatai, pagarbus. Bet tokių supratingų specialistų sutinku vis mažiau. Gydytoja Dalia Daukšienė jaučia pagarbą savo pacientui, išaiškina man viską, ko nesuprantu. Lankausi jau gerą pusmetį ir savijauta labai pagerėjusi. Ačiū!“, – džiaugiasi klinikos pacientė.

Klinikos atstovė pasakoja, jog rezultatais besidžiaugiantys pacientai ne tik dalijasi rekomendacijomis, bet ir dovanoja „NEWMAN Clinic“ paslaugas savo artimiesiems bei draugams, susiduriantiems su panašaus tipo problematika. Šiam tikslui klinikoje atsirado ir specialūs dovanų kuponai.

„NEWMAN Clinic“ yra įsikūrusi adresu S. Žukausko g. 2B Kaune, greta Savanorių prospekto, strategiškai patogioje vietoje susisiekimui su kitais šalies miestais bei Kauno ir Vilniaus oro uostais.

Plačiau apie kliniką galima sužinoti ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA