Hialurono rūgštis – dievų nektaras? | Kas vyksta Kaune

Hialurono rūgštis – dievų nektaras?

Organizatorių nuotr.

Per pastaruosius keletą metų itin populiarėjant dėmesingai veido odos priežiūrai tiek patikint ją šios srities profesionalams, tiek kuriant kruopščią rutiną namuose, ypatingai dažnai minima hialurono rūgštis. Šis tąsus skystis natūraliai randamas žmogaus kūne, ypač akyse, odoje ir sąnariuose, tačiau ne paslaptis, kad senstant ir lėtėjant visoms organizmo funkcijoms, šios medžiagos ima mažėti, o stygius išsyk atsispindi glebti pradėjusioje odoje. Kodėl gi ši, iš pirmo žvilgsnio paprasta, medžiaga pastatė visą odos priežiūros bendruomenę ant kojų?

Hialurono rūgštis – kas tai?

[wpViralQuiz id=661071]

Šiandien galime pastebėti begalę odos priežiūros priemonių, kurių sudėtyje yra hialurono rūgšties. Tai organizmui itin svarbi medžiaga, mat ji atsakinga už drėgmės palaikymą odoje, o vandeninga ir lengva konsistencija neapsunkina audinių, todėl oda, nestokojanti hialurono, atrodo glotni ir pridrėkinta.

Ši medžiaga taip pat puikiai sulaiko vandenį, tad itin dažnai naudojama akių ir ypač paakių odos drėkinimui – pasitelkiant inovatyvias procedūras mažinamos nuo per mažo vandens kiekio susiformavusios raukšlelės, oda tampa elastinga ir žvilganti.

Hialurono rūgštį galima naudoti įvairiai, mat jo galima rasti išties skirtinguose produktuose: maisto papilduose, akių lašuose, šampūnuose, kremuose, losjonuose, serumuose ir daugelyje kitų priemonių.

Jei renkatės pastarąjį ir, ko gero, vieną populiariausių variantų, svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad serumų su hialurono rūgštimi nepatartina tepti ant sausos odos. Kad medžiaga suveiktų, reikalinga drėgmė, o negavusi pasisavins ją iš odos, tad gausis atvirkštinis efektas – oda gali išsausėti.

Kad taip nenutiktų, kosmetologai rekomenduoja hialurono rūgštį tepti ant drėgnos, jūsų odos tipui tinkamu prausikliu nuplautos odos, o siekiant maksimalaus efekto, procesą užbaigti drėkinamuoju kremu.

Hialurono rūgštis / Organizatorių nuotr.

Kaitresniu metų laiku itin svarbu palaikyti sudrėkintą odą, tad tam puikiai tiks hialurono rūgštis jūsų kasdienėje odos priežiūros rutinoje. Daugiau apie hialurono poveikį ir privalumus odai karštesniais orais skaitykite čia.

Greita ir veiksminga hialurono pagalba

Kaip jau minėta, hialurono rūgštis šiuo metu yra viena plačiausiai paplitusių medžiagų veido odos priežiūros srityje. Jos galima rasti kone kiekviename produkte, tačiau šitaip palankių veido odos rezultatų neretai reikia kantriai laukti bent pusę metų.

Kartais nematydami greitų pokyčių suabejojame priemonių veiksmingumu ar, deja, visai nuleidžiame rankas. Pasisavinti hialurono rūgštį ir sulaukti greitesnio bei veiksmingesnio rezultato gali padėti estetikos klinikose patyrusių specialistų atliekamos hialurono rūgšties injekcijos.

Pasitelkiant šį metodą odai galima ne tik suteikti elastingumo ir drėgmės, bet ir pakoreguoti pageidaujamas sritis – hialurono rūgšties injekcijos atrodo itin subtiliai ir natūraliai, tad dažniausiai jomis koreguojama nosis, lūpos, žandikaulio sritis, skruostai, smakras.

Injekcijos padeda išryškinti bėgančių metų paslėptus gražiausius jūsų veido bruožus, atkuria veido pilnumą. „Skin Olympus” puslapyje rasite išsamios informacijos apie saugias, kokybiškas ir efektyvias hialurono rūgšties injekcijas.

Efektas po procedūros gali trūkti nuo 1 iki 2 metų, o maksimaliam rezultatui pasiekti injekcijas rekomenduojama atlikti kas 6-12 mėnesių. Bet kokiu atveju, apie jaunystės eliksyrą hialurono rūgštį pamąstyti išties verta – jūsų oda jums padėkos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA