Toje pačioje vietoje – antra avarija per 11 dienų | Kas vyksta Kaune

Toje pačioje vietoje – antra avarija per 11 dienų

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Antradienio pavakarę keliems vairuotojams labai nepasisekė Savanorių prospekto sankryžoje ties „McDonald’s“ greitojo maisto restoranu – čia susidūrė trys automobiliai. Lygiai ten pat labai panaši avarija įvyko rugsėjo 2 dieną.

Kaip matyti „Kas vyksta Kaune“ nuotraukose, lengvieji automobiliai susidūrė ties Savanorių prospekto „McDonald’s“ esančioje sankryžoje. Labiausiai apgadintas „Volkswagen“ priekis, važiuojamojoje dalyje ištekėjo eksploataciniai skysčiai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas nurodė, kad įvykis Savanorių pr. 321 fiksuotas 16.53 val., tačiau eismo dalyviai jo metu nenukentėjo, vairuotojai nusprendė užpildyti deklaracijas.

Policijos duomenimis, sankryžoje susidūrė „Mercedes-Benz“, „Opel“ ir „Volkswagen“ automobiliai.

Primename, kad kone identiška avarija panašiu dienos metu čia įvyko rugsėjo 2 d. Tąkart sužeidimų taip pat pavyko išvengti, tačiau įvykio aplinkybes ilgokai aiškinosi patruliai.

Budinčio pareigūno nuomone, su sankryža viskas gerai, tiesiog atėjus rugsėjui mieste gerokai suintensyvėjo eismas, automobilių daugiau ir žmonės labiau skuba – dėl to ir kyla daugiau autoavarijų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA