Marškiniai ar marškinėliai – kas dera su moteriškais džinsais? | Kas vyksta Kaune

Marškiniai ar marškinėliai – kas dera su moteriškais džinsais?

Organizatorių nuotr.

Bene kiekvienas žmogus mėgsta džinsus, kad ir koks būtų sezonas ar proga. Jie tinka tada, kai sunku išsirinkti, ką apsirengti. Džinsus renkamės, kai reikia paskubomis susikurti dailų drabužių derinį susitikimui su draugais ar pasivaikščiojimui miesto gatvėmis. Stilingi džinsai taip pat puikiai tinka į darbą. Tačiau, ką dėvėti prie jų – marškinius ar marškinėlius?

Ar marškiniai dera su moteriškais džinsais?

Marškiniai puikiai tinka su moteriškais džinsais. Tokiam deriniui tereikia tinkamos progos ir atrodysite nepriekaištingai.

Viena iš vietų, kur galite dėvėti džinsus ir marškinius, yra darbas. Jei dirbate biure, kuriame nėra griežto aprangos kodo, galite drąsiai rinktis tamsius mėlynus džinsus ir baltus marškinius.

Prie šio ansamblio priderinkite dailius juodus aukštakulnius, pasipuoškite smulkiais juvelyriniais dirbiniais ir atrodysite elegantiškai bei stilingai. Beje, jei po darbo planuojate susitikimą su draugėmis ar kolegomis, baltų marškinių ir tamsiai mėlynų džinsų derinys puikiai tiks pramogoms mieste. Pakeiskite dieną segėtus papuošalus į stambius auskarus ir įvaizdis atrodys visiškai kitaip.

Turime jums dar vieną derinio pasiūlymą į darbą – juodi džinsai moterims ir juodi marškiniai. Juodų drabužių ansamblis niekada nenuvils ir visada bus madingas. Tokiam deriniui spalvų suteikite papildydami jį aukso spalvos papuošalais. Galite priderinti smėlio arba kūno spalvos dirželį bei aukštakulnius.

Moteriški džinsai / Organizatorių nuotr.

Beje, juodas džinsų ir marškinių derinys puikiai tinka laisvalaikiui, tik įsitikinkite, kad nereikės ilgai būti saulėtoje vietoje. Laisvalaikiui galite rinktis sodrių spalvų sportbačius ar mokasinus. Beje, šis derinys toks universalus, kad su juo dailiai atrodysite vakarėlyje, tereikia ryškių aksesuarų, pavyzdžiui, žalių aukštakulnių ir mažos ryškiaspalvės rankinės.

Baltus ar juodus marškinius savo garderobe greičiausiai turite, tačiau įvairiais raštais išmarginti ar ryškiaspalviai marškiniai taip pat dera su džinsais. Jei norite savo drabužių spintą papildyti stilingais marškiniais, su kuriais nesunkiai sukursite žavingų derinių, pasidairykite https://modivo.lt/c/moterims/drabuziai/palaidines-ir-marskiniai/marskiniai ir tikrai, ką nors išsirinksite.

Nepriekaištingai atrodo gyvūnų kailio rašto marškiniai, kurie, beje, šiais metais karaliauja mados topuose, ir balti džinsai. Toks derinys tobulai tinka vakarėliui ar smagiam laikui mieste. Tačiau kitus marškinius taip pat lengvai priderinsite prie mėgstamų džinsų ir pademonstruosite savo stiliaus pojūtį.

Ar marškinėliai dera su džinsais moterims?

Greičiausiai nėra tokių marškinėlių, kurie nederėtų su džinsais. Bet kurie džinsai moterims puikiai atrodo su įvairiaspalviais ir vienspalviais marškinėliais, tereikia tinkamai suderinti spalvas ir kirpimus. Žinoma, marškinėlių ir džinsų ansamblis nėra tinkamas visoms progoms, priešingai nei marškinių ir džinsų derinys. Džinsai su marškinėliais neatrodo taip puošniai ir elegantiškai, todėl mažiau tinka darbui biure ar ypatingoms progoms.

Tačiau tai bene patogiausias pasirinkimas pramogoms, laisvalaikiui, apsipirkimui, kelionėms ir dar daugybei kitų progų. Prie džinsų ir marškinėlių galite avėti įvairius batus, tokius kaip mokasinai, laiveliai, sportbačiai, kedai, eskadrilės, sandalai ir net aukštakulniai.

Taigi, drąsiai kurkite savo įvaizdį derindama džinsus su marškiniais bei marškinėliais. Prisiminkite, kad džinsai moterims tiks beveik visoms progoms, jei tinkamai pasirinkite viršutinius drabužius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA