„Nordclinic” padaliniu tapusi buvusi „Motina ir vaikas” klinika: išskirtinis dėmesys pacientui ir besiplečiantis paslaugų spektras | Kas vyksta Kaune

„Nordclinic” padaliniu tapusi buvusi „Motina ir vaikas” klinika: išskirtinis dėmesys pacientui ir besiplečiantis paslaugų spektras

Klinika „Nordclinic“ / Organizatorių nuotr.

Daugiau nei 25-erius metus Kaune sėkmingai veikianti ir pacientų pasitikėjimą užsitarnavusi klinika „Motina ir vaikas“ pristatė pokyčius, orientuotus į dar platesnį paslaugų asortimentą bei kokybę. Nuo šiol ji pristatoma kaip modernios ir šiuolaikiškos klinikos „Nordclinic“ dalis, kurioje teikiamos ne tik urologijos, ginekologijos, bet ir plastinės chirurgijos, bariatrijos, ortopedijos, dermatologijos, kosmetologijos bei kitos medicininės paslaugos.

Kaune sėkmingai veikusią bei dešimtis tūkstančių pacientų turėjusią Kauno „Motina ir vaikas“ kliniką iki šiol prisimena ir mielai rekomenduoja daug moterų, kurių nėštumu ir sveikata rūpinosi patyrę, profesionalūs gydytojai.

Dabar ginekologijos ir urologijos padalinys, įsikūręs Savanorių pr. 245 – strategiškai patogioje vietoje tiek kauniečiams, tiek iš kitų miestų atkeliaujantiems pacientams – teikia dar daugiau paslaugų, o pacientams dėmesį skiria ir jų sveikatą puoselėja kompetentingi gydytojai, kurie, skaičiuojama, per metus pasirūpina daugiau nei 500 nėščiųjų priežiūra.

„Patys geriausi atsiliepimai apie kliniką – nuo merginų, kurios pasitinka atvykus, iki gydytojų, kurie yra nuoširdūs, suteikia visapusišką priežiūrą. Kliniką man rekomendavo draugė, dabar laukiuosi antrojo vaikučio ir esu labai laiminga, kad mano nėštumu rūpinasi būtent šios klinikos gydytojai“, – dalijasi įspūdžiais klinikos pacientė Justina Valaikienė.

„Nordclinic“ ginekologijos ir urologijos padalinyje gydytojai ginekologai, mamologai, urologai, endokrinologai, ir kiti – skiria išskirtinį dėmesį tam, kad pacientai jaustųsi ramiai ir gautų visą reikalingą informaciją, gydymą, prevencinius ir diagnostinius tyrimus.

Klinika „Nordclinic“ / Organizatorių nuotr.

Paslaugos progresuoja, vertybės nesikeičia – prioritetu išlieka dėmesys pacientui

„Labai džiaugiuosi dirbdama tokiame šauniame kolektyve ir galėdama konsultuoti pacientes klinikoje, kurioje žvelgiama į priekį – paslaugos inovatyvios, labai puiki atmosfera, kurią norime suteikti ir kiekvienam mūsų pacientui“, – akcentuoja gydytoja akušerė ginekologė Nerėta Riaukienė.

Nuo klinikos įkūrimo pradžios – 1995-ųjų metų čia dirbanti akušerė Jolita Savickienė sako, kad nuo pirmųjų dienų visos klinikos komandos prioritetas buvo dėmesys pacientui, dėl šios priežasties čia lankėsi ir žinomi, įtakingi žmonės.

Ne mažiau svarbus buvo ir yra tobulėjimas, naujovių diegimas. 1998 metais pirmą kartą Lietuvoje „Motina ir vaikas“ klinikoje atlikta savarankiška dirbtinio apvaisinimo procedūra, tai buvo proveržis siekiant padėti Lietuvoje gyvenančioms poroms tapti tėvais. Iki tol mūsų šalyje moterys šiai procedūrai buvo tik ruošiamos, tačiau ji buvo atliekama kitose šalyse.

Nerėta Riaukienė / Organizatorių nuotr.

2002-aisiais metais „Motina ir vaikas“ klinikoje pirmą kartą Lietuvoje atlikta ICSI apvaisinimo procedūra su TESA. Ši procedūra dažniausiai skiriama pacientui diagnozavus visišką spermatozoidų nebuvimą arba itin mažą kiekį spermoje. Šios procedūros metu sperma yra tiesiogiai paimama iš sėklidžių bendros nejautros metu atliekant sėklidžių punkciją (biopsiją). Po procedūros pora sėkmingai susilaukė kūdikio.

Klinikoje dominuoja skandinaviškas požiūris į komandą ir pacientus. Empatija, dėmesys – tai, kuo vadovaujasi klinikos personalas, sutikdamas pacientą. „Gera dirbti tokiame kolektyve, kuris puoselėja gražias tradicijas“, – dalijasi savo mintimis J. Savickienė.

Naujausia medicinos įranga ir inovatyvūs sprendimai dar tikslesnei diagnostikai

Klinika didžiuojasi turima naujausia šiuolaikine medicinos įranga, kuri padeda tiksliai nustatyti diagnozę ir sėkmingai gydyti įvairias ligas. Svarbiems nėščiųjų bei ginekologiniams tyrimams, taip pat ir išsamiai krūtų ar kitos srities ultragarsinei diagnostikai naudojamas modernus, saugus ultragarsinis aparatas – „Voluson S8“, suteikiantis galimybę greitai, preciziškai ir efektyviai atlikti ultragarsinius tyrimus bei išsamią diagnostiką dėl savo išskirtinės rodomo ultragarsinio vaizdo (2D, 3D, 4D) bei itin ryškios nuotraukų kokybės.

Klinikoje taip pat konsultuojamos ir gydomos poros, patiriančios sunkumų susilaukti kūdikio. Moterims gali būti skiriami hormoniniai kraujo tyrimai, kiaušintakių pratekamumo, infekcijų tyrimas.

Klinika „Nordclinic“ / Organizatorių nuotr.

Tikslesnei diagnostikai vyrams gali būti atliekamas spermogramos tyrimas, kurį, priklausomai nuo pasirinkimo, pacientas atlieka klinikoje arba namuose. Tyrimo atsakymai žinomi jau per pirmas valandas. Nustačius nevaisingumo priežastis, porai parenkami tinkamiausi gydymo būdai.

Didelis dėmesys skiriamas moterų gyvenimo kokybės gerinimui, todėl čia siūloma atlikti estetinės ginekologijos procedūras, pavyzdžiui, PRP terapiją, hialurono rūgšties terapiją, ir kt.
Moterims, ieškančioms kontraceptinių priemonių, gydytojai ginekologai, įvertinus poreikius bei sveikatą, gali padėti išsirinkti hormoninę spiralę arba kontraceptinį implantą.

Pacientų laukia maloni staigmena – pirmą kartą apsilankius klinikos ginekologo arba urologo konsultacijoje bus taikoma 50 proc. nuolaida. Maloniai kviečiame užsiregistruoti į ginekologo ar urologo konsultaciją klinikoje „Nordclinic“ Kaune ir pasirūpinti savo sveikata. Klinikos kontaktai: +370 37 792 995, Savanorių pr. 245, 50154 Kaunas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA