Startuoja Kauno rajono FC „Hegelmann“ klubo 2022 metų futbolo sezono abonementų prekyba | Kas vyksta Kaune

Startuoja Kauno rajono FC „Hegelmann“ klubo 2022 metų futbolo sezono abonementų prekyba

„Hegelmann“ futbolo komanda / Organizatorių nuotr.

Kauno rajono FC „Hegelmann“ klubo komanda kviečia tapti mėlynai baltu ir būti arčiau su savo futbolo komanda. Jau nuo šiandien startuoja 2022 metų futbolo sezono abonementų prekyba. Mėlynai balti kartu su bilietų platintoju „Ticket Market“ kviečia įsigyti unikalią kortelę, kuri yra daugiau nei abonementas.

Mėlynai balta kortelė leis futbolo sirgaliui stebėti visas Kauno rajono klubo namų rungtynes „Optibet A lygoje“, o taip pat suteiks galimybę nemokamai lankytis klubo namų rungtynėse LFF taurėje bei moterų komandos namų rungtynėse „Spark Energy Moterų A lygoje“.

„Savo ištikimiausiems fanams siūlome tai, ko nei viena sporto organizacija Lietuvoje nesiūlo. Sezono eigoje abonemento turėtojai turės galimybę susitikti vienoje futbolo aikštėje kartu su mūsų žaidėjais, o patarimus jiems dalins Andrius Skerla“, – naują galimybę aistruoliams pristatė klubo prezidentas Dainius Šumauskas.

„Hegelmann“ futbolo komanda / Organizatorių nuotr.

Abonemento savininkams klubas suteiks ir šias papildomas privilegijas: Klubo originalų šaliką (vertė – 10 eur.), 2022 m. kalendorių (vertė – 7 eur.), galimybę sudalyvauti specialioje treniruotėje kartu su vyr. treneriu Andriumi Skerla ir mėlynai baltais, partnerių nuolaidas bei 15% nuolaida įsigyti oficialios klubo atributikos. Klubas informuoja, jog šalikų ir kalendorių skaičius ribotas!

Sezono abonementas yra geriausias ir patogiausias būdas prisidėti prie „Hegelmann“ pergalių Lietuvos futbolo stadionuose. Sezono abonemento kaina – 39 eur. Nuolaidos taikomos moksleiviams ir studentams, senjorams ir neįgaliesiems asmenims – įėjimas nemokamas.

Bilietai į „Hegelmann“ rungtynes išankstinėje prekyboje kainuos 4 eurus, o rungtynių dieną kaina išaugs iki 6 eurų už bilietą. Vis dėlto, mėlynai baltų dvikovas Lietuvos čempionate bei taurės turnyre už mažiausią kainą stebės abonementų savininkai, nes tik jie sutaupys iki 46% savo lėšų.

Elektroninį abonementą galima įsigyti interneto svetainėje ticketmarket.lt, o mėlynai baltą kortelę bus galima atsiimti per 5 d.d. adresu Kaunas, Aukštaičių 51, (prie Ledo arenos), telefonas pasiteiravimui +370 652 65215. Dėl atsiėmimo rekomenduojama susisiekti iš anksto.
Prekyba abonementais vyksta iki 2022 m. balandžio 1 d.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA