Plaukelių šalinimą Aleksandrito lazeriu išbandžiusi D. Kazėnaitė: „Tai – geriausias išradimas šiuolaikinėms moterims“ | Kas vyksta Kaune

Plaukelių šalinimą Aleksandrito lazeriu išbandžiusi D. Kazėnaitė: „Tai – geriausias išradimas šiuolaikinėms moterims“

„Era Esthetic“ lazerinės dermatologijos klinika / Organizatorių nuotr.

Vos per kelias savaites ataugantys ar nuolat įauginėjantys plaukeliai – problema, su kuria susiduria kiekviena, plaukelius skustuvu, vašku ar kitu būdu šalinanti moteris. Dažnai net ir plaukelių šalinimą lazeriu išbandžiusios moterys lieka nusivylusios lėtai pasiekiamais, skausmingais ir gana trumpalaikiais rezultatais. Atsakymą į tai, kaip efektyviai išspręsti plaukelių šalinimo problemą, pateikė „Era Esthetic“ lazerinės dermatologijos klinika, procedūrų su galingu Aleksandrito lazeriu pradininkai Lietuvoje.

Nors šiandien rinkoje gausu įvairaus tipo lazerių, skirtų plaukeliams šalinti, susiduriama su problema, jog norimam rezultatui pasiekti reikalingas ilgas procedūrų ciklas, ne visada leidžiantis pasiekti norimą rezultatą. Inovatyvi išeitis – plaukelių šalinimas galingiausiu Aleksandrito lazeriu. Po šių procedūrų kurso įprastai pasišalina iki 95 proc. plaukelių.

„Anksčiau plaukelius šalindavau įprastais metodais – skutimosi peiliukais, atlikdavau depiliaciją vašku. Bėgant laikui nusibodo šių procedūrų šalutiniai poveikiai, tokie kaip įauginėjantys plaukeliai, sudirginta oda ir kt. Nepaisant to, depiliacijai vašku reikėdavo planuoti plaukelių atauginimą, tad nusprendžiau ieškoti alternatyvų ir pagaliau išbandyti tą stebuklingą plaukelių šalinimą lazeriu.

Nors iki kol atėjau į „Era Esthetic“ kliniką turėjau blogos patirties, šioje klinikoje viskas apsivertė aukštyn kojom. Negalėjau patikėti efektyvumu, kai po pirmos procedūros iškrito apie 70-80 proc. plaukelių. Tuomet mąsčiau, kaip gaila, kad to nepadariau anksčiau. Tai – geriausias išradimas šiuolaikinėms moterims! Praėjo jau keleri metai. Šiuo metu esu visiškai pašalinusi plaukelius bikini ir pažastų srityje, o šiemet šią procedūrą atliksiu kojų srityje. Tada rezultatais galėsiu džiaugtis labai ilgai“, – sako vizažistė, nuomonės formuotoja ir modelis Deimantė Kazėnaitė.

Kauno „Era Esthetic“ gydytoja Ieva Štarienė / Organizatorių nuotr.

Plaukelių šalinimas lazeriu – neskausminga, greita, efektyvu

Lazerinės ir estetinės medicinos klinikose „Era Esthetic“ naudojami galingiausi, naujausios kartos JAV „Candela Medical“ Aleksandrito lazeriai „GentleLase Pro“ ir „GentleMax Pro“ – vieninteliai tokie Lietuvoje. Šie lazeriai yra 6–14 kartų stipresni už daugelį kitų skausmo nesukeliančių lazerių, o jų galingumas siekia net 17,6-23,6 kW. Palyginimui, kitų skausmo nesukeliančių lazerių galingumas įprastai tėra 2, 6 ar 9 kW.

Būtent šių lazerių galingumas leidžia efektyviai sunaikinti ir paviršinius, ir giliausiai esančius plaukų svogūnėlius, taip pasiekiant ilgalaikį rezultatą – užsitikrinant, kad plaukeliai neataugs daugelį metų į priekį. „Era Esthetic“ klinikos specialistai tikina, kad pakanka vienos ar dviejų palaikomųjų procedūrų per metus, kad būtų sunaikinami miegantys plaukelių folikulai ir būtų galimybė toliau džiaugtis gražia bei glotnia oda.

„Era Esthetic“ lazerinės dermatologijos klinika / Organizatorių nuotr.

„Mūsų klinikose naujos kartos amerikiečių Aleksandrito lazeriais atliekamos procedūros – ne tik efektyvios, bet ir neskausmingos. Komfortas procedūros metu užtikrinamas ypatingu būdu. Įprasta, jog kitos panašaus tipo technologijos naudoja lipnius šaldomuosius gelius arba kontaktinį šaldymo metodą.

Tuo tarpu mūsų lazeriuose integruota dinaminė šaldymo sistema, kurios pagalba šaldanti srovė skleidžiama milisekundėmis prieš, per ir po lazerio impulso. Dėl šios priežasties procedūros metu juntamas tarsi šaldantis sniegutis.Tiesa, mūsų atstovaujami „Candela Medical“ Aleksandrito lazeriai ne tik užtikrina, kad plaukeliai ilgai neataugs, bet ir stimuliuoja kolageno gamybą, tad oda tampa glotni ir švelni“, – sako Kauno „Era Esthetic“ gydytoja Ieva Štarienė.

Gydytoja pažymi, jog vienas svarbiausių veiksnių, užtikrinančių lazerio efektyvumą – jo galia. Didžioji dalis skausmo nesukeliančių lazerių įprastai yra silpni, tad negali užtikrinti tobulo galutinio rezultato, o procedūrų metu pašalinti plaukeliai įprastai atauga jau po 2-4 mėnesių.

„Sulaukiame daug klientų, kurie nustemba sužinoję, jog ne visi Aleksandrito lazeriai yra vienodi. Tik po daugybės atliktų procedūrų jie išsiaiškindavo, kad iki tol jos buvo atliekamos silpnais arba hibridiniais lazeriais, kuriuose įmontuota tik mažo galingumo Aleksandrito lazerio rankena. Tokiu atveju net ir po 16 procedūrų plaukeliai greitai atauga. „Era Esthetic“ klinikoje mums svarbiausia yra efektyvumas, ir ilgalaikio rezultato pasiekimas. Jau po pirmųjų procedūrų plaukeliai pradeda kristi, nustoja augti, o tarp procedūrų jų net nebūna. Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad paprastai jau po trečios procedūros su „Candela Medical“ Aleksandrito lazeriu sunaikinama iki 80 proc., o po viso kurso – net iki 95 proc. plaukelių“, – sako gydytoja.

„Era Esthetic“ lazerinės dermatologijos klinika Kaune / Organizatorių nuotr.

Plaukelių šalinimas lazeriu: naujų Aleksandrito PRO rezultatai jau po trijų procedūrų

Tikslus procedūrų skaičius kiekvienam klientui, anot klinikos gydytojos – individualus. Tai priklauso nuo plauko, jo spalvos, hormoninio fono. Reikalingų procedūrų skaičių įvertinti padeda klinikos specialistai dar pirmosios konsultacijos metu.

„Ankstyvojoje augimo fazėje plaukas turi daugiausiai pigmento melanino. Dėl šios priežasties reikia atlikti pakartotines procedūras ir sugauti kuo daugiau plaukelių šioje fazėje. Vidutiniškai atliekamas šešių procedūrų kursas, tačiau dažnai jau po trečiosios lazerinės depiliacijos Aleksandrito lazeriu matomas teigiamas rezultatas.

Po pirmosios procedūros plaukai iškrenta, sumažėja jų kiekis, o ataugę tampa plonesni, mažiau matomi, neįauginėja. Procedūros atliekamos kas 4–6 savaites. Vėliau, baigus procedūrų ciklą ir įvertinus organizmo hormoninį foną, gali būti rekomenduojamos atlikti retos palaikomosios procedūros. Pavyzdžiui, kartą ar du per metus“, – sako „Era Esthetic“ klinikos gydytoja.

Gydytoja informuoja, jog su naujais Aleksandrito lazeriais „GentleLase Pro“ ir „GentleMax Pro“ plaukelius galima veiksmingai šalinti ir nuo įdegusios odos.

„Moterims dažniausiai lazerinė depiliacija atliekama veido ir kūno srityse – virš viršutinės lūpos, smakro, skruostų, pažastų, rankų, bikini linijos ir kojų zonose. Vyrams – pečių juostos, pažastų, rankų, nugaros, krūtinės, pilvo srityse. Naujais lazeriais yra galimybė šalinti plaukus bet kurioje kūno vietoje“, – pamini gydytoja I. Štarienė.

Lazerinės dermatologijos klinika „Era Esthetic“ – pirmieji Lietuvoje pradėję taikyti procedūras JAV „Candela Medical“ Aleksandrito lazeriu ir sukaupę didžiausią, daugiau nei 13 metų patirtį šioje srityje. Vilniuje, Kaune bei Klaipėdoje veikiančios „Era Esthetic“ klinikos yra vienintelės Lietuvoje sertifikuotos Aleksandrito lazerių JAV „Candeal Medica“ atstovės Baltijos šalyse.

„Era Esthetic“ kliniką Kaune galima rasite adresu I. Kanto g. 18-2, verslo centre „Bokštas“.

Daugiau informacijos rasite: https://lazerineklinika.lt/plauku-salinimas-lazeriu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA