Kaunietė I. Zasimauskaitė ir jos vyras Simas užsikrėtė COVID-19: papasakojo apie savijautą ir išmoktą pamoką | Kas vyksta Kaune

Kaunietė I. Zasimauskaitė ir jos vyras Simas užsikrėtė COVID-19: papasakojo apie savijautą ir išmoktą pamoką

delfi.lt 2021/09/06 18:19
Ieva Zasimauskaitė / DELFI nuotr.

„5 diena su kovidu”, – taip savo įrašą feisbuke pradėjo žinoma atlikėja Ieva Zasimauskaitė. Beje, klastinguoju virusu susirgo ne tik Ieva, bet ir jos sutuoktinis Simas Grabauskas.

Nors koronavirusu serganti dainininkė iki šiandien vis dar jaučiasi prastai, ištikimiausiems gerbėjams ir sekėjams skyrė įrašą, kuriame pasidalino šiomis dienomis kylančiomis emocijomis ir patyrimais.

„Jau penkta diena namuose, labai keista. Tas visas sustojimas ir negalėjimas pagreitinti proceso. Tik sustojus suprantu, kiek iš tikrųjų bėgu, kaip nieko nematau aplink… kaip viskam, kas ištikrųjų svarbu, neturiu laiko. O iš tikrųjų laiko yra visada, tik prioritetai ne tose vietose. Nes kartais atrodo, kad net nebemoku gyvai bendrauti, turiu kažkokių baimių ar kompleksų, nes tiek jau pripratau prie tų internetinių pokalbių, kad gyvai nebežinau ar sugebu taip gerai bendrauti. Bet iš to ir kyla tas žiaurus vienišumo jausmas ir neužpildyta širdis. Nes internetas ir žinutės ar skambučiai niekada neatstos gyvo žmogaus, apkabinimo, prisilietimo, kvapo, energijos.

Čia begulėdama tas kelias dienas pažadėjau sau iškart po izoliacijos – į savaitę aplankysiu po vieną draugą ir būsiu kokybiškai… neskubant. Čia ir dabar… be jokių kitų reikalų. Dar… supratau, kad turiu priklausomybę soc. tinklams. Ji tokia bjauri ir įtraukianti. Ir kiek randi pasiteisinimų… čia gi darbas… man reikia… čia ieškau įkvėpimo… ir tt. Bet ar tikrai? Bent jau man tai labiau pasislėpimo vieta, kad nereikėtų daryti to, ką iš tikrųjų reikia daryti.

Dar vienas dalykas – pažadėjau sau sugalvoti sistemą, kaip mažiau, bet produktyviau išnaudoti šitą laiką – būtent darbo tikslais. Žodžiu „covidas” man duoda daug daug daug pamokų. Norėjau live padaryti, bet atrodau kaip zombiukas ir kalbu dar silpnokai. O kai pasveiksiu, norėsiu pasidalinti.

Man taip smagu būti atvirai. Jau pamiršau šitą jausmą, to visiškai pilno atvirumo, nes labai skaudėjo ir vis dar skauda. Bet žaizdos gyja, vienos lėčiau, kitos greičiau, bet gyja. Kai skauda… atrodo, kad niekada niekada nebus gerai. Bet čia kaip ir su liga. Kai sergi, atrodo visada taip bus, bet pasveiksti ir eini pirmyn. Tik aišku, laiko prasme vidinės žaizdos gyja daug lėčiau, bet gyja“, – rašė Ieva socialiniuose tinkluose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA