Važiuojant link Kauno apvirto sunkų krovinį gabenęs mikroautobusas | Kas vyksta Kaune

Važiuojant link Kauno apvirto sunkų krovinį gabenęs mikroautobusas

Pirmadienio popietę Prienai-Kaunas kelyje apvirto, kaip spėjama, baseiną gabenęs mikroautobusas. Čia, kauniečių teigimu, formuojasi transporto priemonių spūstys.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ grupėje praneša internautai, netikėta kliūtis ant kelio atsirado apie 16 val. Paviešintame vaizdo įraše matyti, kaip ant kelio stūkso baseinas, šalia jo apvirtusi priekaba, o kitoje kelio pusėje ir ant šono apvirtęs mikroautobusas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato teigimu, pranešimas apie įvykusią nelaimę kol kas nėra gautas, tikėtina, kad eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo.

Tuo metu, viešoje erdvėje internautai suskubo mokyti didelio krovinio vežėjus. „Per tokį gūsingą vėją vežti.. baisu. Ir va pasekmės! Kitą kartą bus atsargesni“, – komentavo vyras. Čia pat kilo ir diskusija, kad dėl nelaimės kaltas galėjo būti ir greitis.

Eismą sunkina gūsingas vėjas

Didžiojoje šalies dalyje buvusių ar besitęsiančių kritulių valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia šlapios arba drėgnos. Pietryčių Lietuvoje keliai yra sausi, praneša kelininkai.

Oro temperatūra nuo 1 laipsnio šalčio iki 3 laipsnių šilumos. Vairuotojams primenama, kad pagal Kelių eismo taisykles, prieš pradėdamas lenkti, vairuotojas privalo įsitikinti, kad baigdamas lenkti, jis galės grįžti į savo eismo juostą, nesukliudydamas lenkiamai transporto priemonei.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną šalyje krituliai. Vėjas vakarų, šiaurės vakarų, 8–13 m/s, vietomis gūsiai 15–18 m/s. Aukščiausia oro temperatūra nuo 4 iki 9 laipsnių šilumos.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA