„BMW“ kaskadiniai triukai miesto centre: automobilis ant stogo, vairuotojas ligoninėje | Kas vyksta Kaune

„BMW“ kaskadiniai triukai miesto centre: automobilis ant stogo, vairuotojas ligoninėje

Sekmadienio vakarą Karaliaus Mindaugo prospekte dėl slidžios kelio dangos nesuvaldytas lengvasis automobilis „BMW“ rėžėsi į šviesoforo stulpą ir vertėsi ant stogo.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, eismo įvykis K. Mindaugo prospekte įregistruotas apie 20.41 val. Pranešime buvo nurodoma, kad „BMW“ automobilis trenkėsi į šviesoforo stulpą, o vėliau apvirto ant stogo.

Pareigūno duomenimis, nelaimė įvyko dėl slidžios kelio dangos. Eismo įvykio metu nukentėjo „BMW“ vairuotojas, jis pristatytas į gydymo įstaigą.

Papildyta 21.46 val.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento budinčio ugniagesio teigimu, vairuotojo iš sumaitoto „BMW“ automobilio vaduoti neprireikė. Ugniagesiai įvykio vietoje valė automobilio nuolaužas ir išsiliejusius skysčius.

Eismo įvykis K. Mindaugo prospekte / „Kas vyksta Kaune” grupės nuotr.

Naktį eismo sąlygas sunkins plikledis

Pirmadienio naktį eismo sąlygas sunkins plikledis ir lijundra, įspėja kelininkai.

Sekmadienio 17 val. duomenimis, slidūs pagrindiniai keliai dėl buvusios ar tebesitęsiančios šlapdribos išlieka vakarų Lietuvoje, likusioje šalies dalyje keliai šlapi arba drėgni.

Šalies vakaruose – šlapdriba, kitur daug kur lyja silpnas lietus arba dulksna. Šalies rytuose yra rajonų be kritulių. Oro temperatūra – nuo 0 iki 4 laipsnių šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį Lietuvoje daugelyje rajonų krituliai, vyraus šlapdriba, nedidelis lietus. Daug kur formuosis plikledis, kai kur galima silpna lijundra. Vėjas bus pietryčių, pietų, pereinantis į pietvakarių, 6–11 m/s. Žemiausia oro temperatūra sieks nuo 2 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA