Kirpyklų veikla uždrausta: kas rūpinasi G. Nausėdos ir A. Dulkio šukuosenomis? | Kas vyksta Kaune

Kirpyklų veikla uždrausta: kas rūpinasi G. Nausėdos ir A. Dulkio šukuosenomis?

Arūnas Dulkys ir Gitanas Nausėda / DELFI nuotr.

Kai dėl koronaviruso paskelbto karantino uždarytos šalies kirpyklos, nepatogumų dėl ataugusių plaukų patiria kiekvienas – taip pat ir politikai. Portalas „Kas vyksta Kaune“ pasidomėjo, kas rūpinasi šalies Prezidento Gitano Nausėdos šukuosena, kuris per nuotolines spaudos konferencijas geba ir toliau išsaugoti tvarkingą plaukų formą, nors šalies kirpyklos uždarytos jau daugiau kaip mėnesį laiko – nuo gruodžio 16-osios.

Į portalo užklausą apie Prezidento šukuoseną atsakę Prezidento komunikacijos grupės atstovai teigė, kad Prezidentas Gitanas Nausėda kirpėjo paslaugomis paskutinį kartą naudojosi gruodžio 15 d. „Esant poreikiui prezidentą ir pirmąją ponią karantino laikotarpiu pagrimuoja ir sušukuoja LR Prezidento kanceliarijos darbuotojai“, – teigiama atsakyme.

Tačiau šalies žiniasklaidai pro akis nepraslydo ir kitų politikų šukuosenos. Trečiadienį buvo intensyviai svarstoma, kas nukirpo Sveikatos apsaugos ministrą Arūną Dulkį. Buvo skaičiuojama, kad žmogaus plaukai per mėnesį paauga 1–1,5 centimetro. „O sveikatos apsaugos ministro A. Dulkio šukuosena per kiek daugiau nei mėnesį atrodo nepasikeitė“, – reportaže LNK žinioms spėliojo televizijos reporterė Eglė Račkauskaitė.

„Paskutinį kartą ministras pas kirpėją lankėsi dar prieš priesaiką. Jeigu labai reikėtų, kreiptųsi į vieną iš savo trijų dukrų. Ministras pastaruosius 15 metų lankosi pas tą pačią kirpėją ir jeigu ji sužinotų, kad jis apsikirpo kur nors kitur – jam karantiną dar pratęstų, tai yra plaukų nekirptų dar ilgiau“, – televizijai LNK komentavo ministerijos atstovai.

Šalies Premjerė Ingrida Šimonytė jau anksčiau yra sakiusi, kad plaukus augins ir pins kasas, nes kitaip nesusitvarkys. „Nematau čia nieko juokingo“, – į opozicijos atstovų Seime išreikštą pašaipą dar gruodžio pabaigoje yra replikavusi politikė.

Trečiadienį išplitusiame LNK reportaže Seimo vicepirmininkas darbietis Andrius Mazuronis svarstė, kad nusikirps plikai, o Kultūros komiteto pirmininkas konservatorius Vytautas Juozapaitis teigė, kad buvo laikas, kai jo plaukai buvo ir ilgesni. Tiesa, jis pripažino, kad jei politikai lankosi pas kirpėjus nelegaliai – tai yra netoleruotinas elgesys.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA