I. Šimonytė sveikina su šventėmis: šiemet Kūčios ir Kalėdos bus kitokios | Kas vyksta Kaune

I. Šimonytė sveikina su šventėmis: šiemet Kūčios ir Kalėdos bus kitokios video

Vyriausybės kanceliarijos nuotr.

Šv. Kūčių vakarą su gražiausiomis metų šventėmis šalies žmones pasveikino premjerė I. Šimonytė. Kaip sveikinime teigė vyriausybės vadovė, šių metų šventės dėl plintančios infekcijos bus kitokios ir įsimins ilgai.

„Mielieji, besibaigiančius metus atsiminsime visada. Metai, kai aplink buvo daugiau baimės, vienatvės, praradimų ir liūdesio. Tačiau kartu tai buvo metai, kai labiau tikėjome, daugiau atradome, ieškojome naujų bendravimo būdų ir džiaugėmės smulkmenomis.

Teko išmokti gyventi kitaip. Ir dar kurį laiką teks taip gyventi. Šiemet Kūčios ir Kalėdos bus kitokios. Tačiau būdami atskirai, iš tiesų mes esame su tais, kuriuos saugome. Net ir vienatvė šiais metais turi didelę prasmę.

Todėl tikiu, kad šįvakar, susėdę prie mums svarbaus Kūčių stalo ne taip gausiai kaip pernai, gal net ir po vieną, širdyje nesijausime vieniši.

Tikiu, kad virusas mūsų neįveiks. Visi esame drauge. Drauge su medikais, pareigūnais, savanoriais.

Tegu nušvitusi Kalėdų žvaigždė mums primins, kad šviesa visada nugali tamsą. Tegu Kalėdos bus Jums dosnios to, ko pasiilgote labiausiai. Lai šventų Kalėdų nakties stebuklai šiemet pildosi ne tik vaikams.

Visiems Jums linkiu sveikatos! Ir, žinoma, būkite laimingi!“ – linkėjo premjerė I. Šimonytė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA