Kalėdos bunkeryje: kauniečiai kviečiami į siurprizų kupiną nuotykį | Kas vyksta Kaune

Kalėdos bunkeryje: kauniečiai kviečiami į siurprizų kupiną nuotykį prizas iš picerijos „Mamma Pizza“

Organizatorių nuotr.

Karantino betvarkė namuose primena chaosą? O galbūt ideali tvarka – karo stovyklą? Portalas „Kas vyksta Kaune“ kviečia į tai pažvelgti kūrybiškai ir prisiminti nerūpestingas vaikystės dienas, kuomet buveinė iš pagalvių ar antklodžių būdavo pats saugiausias prieglobstis.

Turbūt nesuklysime manydami, kad Kaune nebuvo ar nėra nė vieno vaiko, kuris namuose nebūtų įsirengęs bunkerio. Svetainės lovą puošiančios pagalvės, miegamojo antklodės ar siuntų kartoninės dėžės šiam tikslui kaip mat pasitarnaudavo.

Kol visi raginami likti namuose, o pramogų ženkliai sumažėjo, portalas „Kas vyksta Kaune“ skelbia konkursą „Mano namai – mano bunkeris“ ir kviečią į šią avantiūrą pasinerti su visa šeima. Pažadame, kad ne tik linksmai praleisite šventes namuose, bet sulauksite ir picomis kvepiančio prizo iš „Mamma Pizza“.

Konkurso sąlygos

Norintys dalyvauti konkurse iš viso turės atlikti tris užduotis:

1. Pasistatyti bunkerį. Iš namuose turimų apyvokos daiktų kauniečiai turi pastatyti karantino buveinę – bunkerį.

2. Aprūpinti bunkerį išgyvenimo daiktais. Tam, kad išgyventi karantiną, būtina turėti negendančio maisto ir kitų būtinų gyvenimą palengvinančių daiktų. Pagalvokite, be ko neįsivaizduojate nė vienos dienos?

3. Nufilmuoti bunkerio ir jo savybių pristatymą. Nuo ko apsaugo jūsų bunkeris? Kas įrengta bunkerio viduje? Kokį maistą ketinate valgyti ir kuriam laikui jo užteks? Kaip praskaidrinsite dieną bunkerio viduje? Vaizdo įrašus turite pateikti iki gruodžio 31 dienos.

Laukia prizas

Atlikę visas užduotis ir nufilmavę bunkerio pristatymą, vaizdo įrašą kauniečiai turi siųsti el. paštu kaledos@kasvyksta.lt. Kadangi vaizdo failai gali užimti didelį megabaitų kiekį, patariame naudotis failų siuntimo programa „Wetransfer“ arba portalo „Kas vyksta Kaune“ informacijos atsiuntimo forma, kurią rasite čia.

Prizinis fondas – 500 eurų vertės maisto davinys iš picerijos „Mamma Pizza“, į jį pretenduos net penki daugiausia balsų surinkę bunkerio architektai.

Vaizdo įrašų su bunkerio pristatymu portalas „Kas vyksta Kaune“ laukia iki gruodžio 31 dienos. Balsuoti už labiausiai patikusį bunkerį bus galima portale „Kas vyksta Kaune“ iki Trijų karalių, sausio 6-osios.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA