Internetą užkariauja baltarusiška kosmetika | Kas vyksta Kaune

Internetą užkariauja baltarusiška kosmetika

„Belita“ kosmetika / Organizatorių nuotr.

Ne paslaptis, kad ne tik moterys, bet ir vyrai neįsivaizduoja savo kasdienybės be odos ir plaukų priežiūros. Kiekvienas turi įvairių kremų, šampūnų, šveitiklių ir kitų kosmetikos priemonių, tačiau pirmenybę teikia vienam išmėgintam ir patikimam gamintojui. Baltarusijos kosmetika dėl gerai žinomų priežasčių pripažinta jau seniai – gera, per daugelį metų užtarnauta kosmetikos kompanijų reputacija pasižymi ne tik priimtina kaina, bet ir aukšta, klientų įvertinta kokybe.

Kosmetikos klientai tvirtina, kad kokybės prasme, baltarusiška kosmetika nėra prastesnė už žinomų pasaulio prekių ženklų linijas.

Prieinama kaina. Daugelis Baltarusijos kosmetikos produktų džiugina mūsų klientus dėl žemų kainų, todėl ją išgali įsigyti praktiškai visi.

Platus asortimentas. Pasak baltarusiškos kosmetikos parduotuvę „Belita“ įkūrusios Eglės Aleknaitės, Baltarusijos kosmetika džiugina priemonių įvairove, kurios padeda išspręsti dažniausiai užklumpančias odos problemas: raukšlės, bėrimai, spuogai, inkštirai, Acne, odos raudonis, kapiliarų išvagota oda, odos riebumas ar sausumas bei lupimasis, odos tempimo jausmas. Todėl klientai džiaugiasi mūsų internetinėje parduotuvėje esančia kosmetika bei nuolat atsinaujinančiais produktais.

Dekoratyvinės kosmetikos įvairovė ypač džiugina moteris, kurios labiausiai vertina baltarusiškus blakstienų tušus ir lūpų dažus. Klientė Edita R. teigia, kad jos „atradimas yra baltarusiški tušai, kurie ne tik pigūs – kaina ~6 eurus, bet ir patikimi! Ilgai išlieka ir suteikia blakstienoms maksimalios apimties ir ilgio.“

„Patys perkamiausi yra „Luxury“ ir „Luxvisage“ blakstienų tušai. Taip pat yra didelis veido ir paakių kremų pasirinkimas skirtingoms amžiaus kategorijoms ir visiems veido odos tipams“, – teigia E. Aleknaitė.

„Belita“ kosmetika / Organizatorių nuotr.

Aukšta kokybė už priimtiną kainą. Kosmetika pagaminta iš sertifikuotų ingredientų, kurie yra taip pat perkami ir naudojami iš tų pačių kosmetikos gamyklų Italijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje ir kt.

Svarbiausi baltarusiškos kosmetikos privalumai – žema kaina ir aukšta kokybė. Kol produkcija patenka į kosmetikos parduotuvės lentynas, ji kelis kartus sertifikuojama ir patikrinama. Svarbiausi gamybos standartai, kurių pažeisti neturi teisės nė vienas gamintojas, ir užtikrina baltarusiškos kosmetikos kokybę, ir teigiamus klienčių atsiliepimus. Žema kosmetikos kaina paaiškinama paprastai – Baltarusijos kompanijos neišleidžia didžiulių pinigų sumų savo gaminių pasaulinei reklamai ir prabangiai pakuotei.

„Klientai žino, naudojasi ir mėgsta šias prekes tiek dėl kokybės bei efektyvumo, tiek dėl patrauklios kainos“, – sako E. Aleknaitė.

Kosmetikos privalumas „Belita“ ir „Vitex“ perima ir greitai pradeda gaminti visas pasaulio grožio naujienas ir nuolat papildo savo produktų asortimentą naujomis, kokybiškomis prekėmis.

„Belita“ kosmetika / Organizatorių nuotr.

Natūralumas. Kosmetikos kompanija stengiasi ir įtraukia vis naujų produktų, kurie yra be parabenų, silikonų ar sulfatų. Taip pat neturi sintetinių kvapiklių ar dažiklių, juose nėra alkoholio bei aliuminio druskų. Produktų sudėtį daugiausia sudaro hialuronas, kolagenas, biotinas, Negyviosios jūros mineralai, natūralūs augalų ekstraktai, eteriniai aliejai. Stengiamasi, kad konservantų skaičius išliktų mažas.

„Labai džiaugiuosi galėdama pasiūlyti lietuvaičiams nebrangios ir itin kokybiškos kosmetikos prekių. Kiek žinau, kosmetikos iš Baltarusijos mylėtojų yra tikrai daug. Todėl pradėjome prekiauti kosmetika ir internetu“, – pasakojo E. Aleknaitė ir pridūrė, kad kosmetikoje susitinka grožis ir mokslas.

„Minimalistinė pakuotė ir koncentruota produktų sudėtis padeda pasiekti maksimalų efektą, skatina odos biologinius regeneracinius procesus, suteikia lifting‘o efektą, produktai praturtinti intensyviai odą drėkinančiomis veikliosiomis medžiagomis.“

E. Aleknaitė atkreipia dėmesį, kad įvairiuose interneto forumuose dažnai skelbiamose produktų apžvalgose, vartotojo nuomonė apie baltarusišką kosmetiką dažnai būna labai gera. Klientai patenkinti priežiūros priemonėmis ir jų veiksmingumu.

„Belita“ kosmetika / Organizatorių nuotr.

„Yra klienčių, kurios didžiuojasi įsigijusios kremo indelį už šimtą eurų, tuo tarpu mūsų klientės džiaugiasi ne tik veiksmingu, bet ir nebrangiu produktu, nupirktu firminėje baltarusiškos kosmetikos parduotuvėje. Norintiems pamėginti mūsų produktų, visada duodame dovanų įvairių kosmetikos mėginėlių. Mūsų parduotuvėje prekių randa ir itin išrankus klientas“, – sako „Belita“ parduotuvę įkūrusi E. Aleknaitė.

„Belita“ – vienas garsiausių baltarusiškos kosmetikos gamintojų. Jau virš 30 metų gaminama kosmetika prekiaujama ir Kaune įsikūrusioje parduotuvėje.

„Klientai noriai naudoja veido, kūno ir plaukų kosmetiką, itin mėgstamos dantų pastos ir burnos skalavimo skysčiai su natūraliomis žolelėmis, ąžuolo žieve“, – populiariausių prekių sąrašą vardija E. Aleknaitė.

Baltarusiškos kosmetikos galima įsigyti fizinėje parduotuvėje, Savanorių pr. 6, Kaune (šalia autobusų stotelės „Laisvės al.“). Arba internetinėje www.belitakosmetika.lt parduotuvėje. Įsigytas grožio priemones kurjeriai pristato NEMOKAMAI visoje Lietuvoje (nuo 14 Eur krepšelio sumos).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA