Pramonės prospekto žiede paklydusią vairuotoją kaunietis išdėjo į šuns dienas | Kas vyksta Kaune

Pramonės prospekto žiede paklydusią vairuotoją kaunietis išdėjo į šuns dienas

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Penktadienio vakarą pavojingu vienos vairuotojos manevru Pramonės prospekto žiedinėje sankryžoje pasidalijęs kaunietis nepagailėjo griežto žodžio. Apie netikėtą incidentą papasakojęs vyrukas pareiškė, kad moterims prie vairo ne vieta.

„Sakydavo man senelis, negalima boboms vairuot, na ne jų tas reikalas, ne jų… Duosi dviratį, ir tai prieš eismą važiuos. Aš netikėjau, paaiškėjo, kad be reikalo“, – šmaikštų prologą, kurio tikrumą patikrinti sudėtinga, socialiniame tinkle pateikė kaunietis.

Anot jo, Pramonės ir Taikos prospektų žiedinėje sankryžoje priešpriešiais išnirusi vairuotoja vos neįsirėžė į automobilį, o paskui toliau nuskuodė prieš eismą.

„Sakyčiau, „kad jai teises atimtų“, bet matomai ji jų net neturi“, – įžūlokai kvatojo vyras. Kiti pasakojo prekybos miestelio „Urmas“ prieigose šią savaitę jau susidūrę su tokia situacija ir svarstė, kad vairuotojai, kuriems Kauno gatvės naujos, greit apsipras.

Vienas miestietis prisiminė ne taip laimingai pasibaigusią istoriją: „Mane praeitą mėnesį prie garažo durų prispaudė ir išlipusi sako „atsiprašau, pedalus sumaišiau“. O man tai kas, kojas skauda ir aprėkta buvo.“

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad pagal Administracinių nusižengimų kodekso 420 str. 1 d., pavojingą situaciją sukėlęs įvažiavimas į priešpriešinio eismo juostą pažeidžiant Kelių eismo taisyklių reikalavimus užtraukia baudą nuo 170 iki 230 eurų, o neturintiems teisės vairuoti asmenims – nuo 450 iki 600 eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA