Eismo įvykis netoli „Urmo“: automobilis atsidūrė žiede | Kas vyksta Kaune

Eismo įvykis netoli „Urmo“: automobilis atsidūrė žiede

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Skaitytojai praneša apie galimas spūstis Pramonės ir Taikos prospektų žiedinėje sankirtoje, taip pat spūstys susidarė ir kelyje Kaunas-Prienai, dėl nuo kelio nuvažiavusio sunkiasvorio automobilio. Dar vienas skaudus įvykis užfiksuotas Raudondvario kelyje, važiuojant link vilkijos, čia lengvasis automobilis kliudė žmogų.

Skaitytojų nuotraukose matyti, jog Pramonės ir Taikos pr. žiedinėje sankryžoje nutiko nemalonus įvykis, galimas eismo įvykis, nes vienas iš automobilių užlėkė ant žalios žiedo vejos.

Nuotraukose matyti žiede sustojusį „Opel“ automobilį ir netoliese stovintį „Volvo“ automobilį, tačiau apie šį įvykį policijos pareigūnai informacijos neturi. Greičiausiai vairuotojai pildosi eismo įvykio deklaraciją. Skaitytojai praneša apie besiformuojančias spūstis šioje Kauno gatvių sankirtoje.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato teigė, jog Pramonės ir Taikos pr. žiedinėje sankryžoje 17.20 val. užfiksuotas eismo įvykis, kuriame dalyvavo „Seat“ automobilis, apie sužeistus asmenis šiame įvykyje nepranešama.

Kitas įvykis, dėl kurio pranešama apie susidariusius kamščius, tai „Mercedez“ vairuotojo skrydis į atitvarus kelyje Prienai-Kaunas, ties Ilgakiemio gyvenviete.

„Mercedez“ avarija Prienai-Kaunas kelyje / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Anot Kauno AVPK budinčio pareigūnu, šiame kelyje gautas pranešimas, jog automobilis kliudė atitvarus ir nuvažiavo nuo kelio, šis švykis užfiksuotas 17.49 val. Apie eismo įvykį pranešė pats avarijos kaltininkas. Šia kryptimi taip pat formuojasi kamščiai, dėl didelio srauto automobilių piko metu.

Neapsieita ir skausmingų susidūrimų. Pranešta, jog Raudondvario kelyje, link Vilkijos, „Golf“ automobilis partrenkė vyrą. Kauno AVPK budintis įvykį įregistravo 17.11 val.

Avarija Raudondvario kelyje / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Sužalotas vyras sąmoningas, skundžiasi kojos skausmais.

„Traktorius suko į gatvelę. „Golfas“ užkirto kelią, slysdamas kliudė žmogų“, – apie įvykį komentavo skaitytojai.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA