Svarbi informacija: Aleksote esančioje sankryžoje pasikeitė eismo tvarka | Kas vyksta Kaune

Svarbi informacija: Aleksote esančioje sankryžoje pasikeitė eismo tvarka

Skaitytojo Algirdo vaizdo įrašas

Atkreipiame dėmesį, jog Aleksote esančioje Pabrėžos ir Alyvų gatvių sankirtoje eismo reguliavimas yra pakeistas. Dabar šioje vietoje judėjimas vyksta žiedinės sankryžos principu, praneša skaitytojai. Nors žiedinė sankryža panašesnė į trikampį, tačiau vairuotojai turėtų vadovautis ženklais ir kelio ženklinimo nuorodomis.

„DĖMESIO!!! Pabrėžos g. ir Alyvų g. sankryžoje pakeista eismo tvarka. Eismas vyksta ratu“, – pasidalintu drono skrydžio kadru situaciją komentavo skaitytojas Algirdas.

Tiesa, atidžiau pažvelgus į vaizdo įrašą, galima pastebėti, jog dalis vairuotojų su nauja tvarka sunkiai susidraugauja ir pralekia sankryža nepaisydami pasikeitusios eismo tvarkos.

Skaitytojas Edgaras atkreipė dėmesį, jog neatidūs vairuotojai galbūt nepastebėjo pasikeitusios eismo tvarkos, dėl įspėjamųjų ženklų trūkumo.

„Nevažiavau dar, bet greičiausiai įspėjamų ženklų, apie pasikeitusią eismo tvarka niekas neuždėjo?“, – klausė jis. Tačiau kitas skaitytojas patikino, jog įspėjamieji ženklai uždėti.

Skaitytojas Vytenis pašiepė situaciją, kai dalis vairuotojų, nesilaikydami eismo taisyklių nuvažiavo prieš eismą.

„Matosi kas stebi ženklus“, – rašė jis.

Pagal ANK 417 straipsnio 3 dalį, įvažiavimas į priešpriešinio eismo juostą pažeidžiant Kelių eismo taisyklių reikalavimus, užtraukia baudą vairuotojams nuo šešiasdešimt iki devyniasdešimt eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA