Kaunietis nufilmavo per žiūronus: ar jūsų namuose viskas tvarkoje? (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kaunietis nufilmavo per žiūronus: ar jūsų namuose viskas tvarkoje? (papildyta)

Stopkadras

Ramų antradienio vakarą portalo „Kas vyksta Kaune“ bendruomenės bičiuliai fiksuoja neįprastą vaizdą viename Ukmergės gatvės daugiabučių.

Nuolatinis portalo skaitytojas teigia, kad jau antra diena kaip prieš jo langus stovinčiame daugiabutyje, pažymėtu 6-uoju numeriu, ketvirto aukšto balkone matosi keistas šviesulys. Kaunietis spėja, kad gyventojai gali būti išvykę, o bute gali būti įvykęs trumpas elektros jungimas.

„Antrą vakarą iš eilės bute vyksta keisti dalykai, tai tikrai ne diskotekos šviesų efektai. Gal galite kauniečių pasiteirauti kas ten galėtų vykti arba pranešti buto savininkams, kad pasiaiškintų, kas jų bute vyksta“, – rašo filmuotą vaizdo medžiagą atsiuntęs kaunietis.

Papildyta gegužės 13 dieną 09.15 val.

Tą patį vakarą, kai buvo paviešintas keistas reginys Ukmergės gatvės daugiabutyje, su naujienų portalu „Kas vyksta Kaune“ susisiekė dar viena skaitytoja, prašanti nuraminti susirūpinusiuosius ir papasakojo, kas gi vyksta mįslingame bute.

„Dėkui už straipsnį dėl Ukmergės gatvės buto šviesų. Taip visada yra dėl elektrą taupančios lemputės. Ji prieškambaryje ir tamsiu paros metu visada matosi žybsėjimas. Nuramint galit susirūpinusius“, – informavo moteris.

Tiesa, moteris teigimu, žybčiojantis butas priklauso jos tėvams, kurie apie šviesulius bute žino ir patys.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA