Skaitytojai dalijasi: vaikinas nusprendė po Kauną pasivažinėti ant autobuso stogo | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai dalijasi: vaikinas nusprendė po Kauną pasivažinėti ant autobuso stogo

Stop kadras

Kauniečiai pasidalino „Youtube“ platformoje esančiu vaizdo įrašu, kaip jaunas vaikinas nusprendė viešuoju transporto keliauti kitokiu būdu. Užsilipęs ant autobuso stogo, jis prigulė ir taip nukeliavo ne menką atkarpą, kol galiausiai nuo autobuso stogo nulipo tik Pašilės g. autobuso sustojime.

Nesaugi kelionė, galėjusi baigtis tragedija sutilpo į 3. 22 min. video įrašą, kuriuo pasidalino pats įstatymo laužytojas.

Savo kelionę vaikinas pradėjo Palemone, ten užsilipdamas ant autobuso. Važiuodamas jis viską filmuoja, o kai kur pradeda komentuoti, tačiau komentarų negirdėti, dėl vaizdo įraše naudojamo muzikos fono.

Kaip jaunuolis nepapuolė į pareigūnų rankas, ar kaip šios išdaigos nepastebėjo autobuso vairuotojas, sunku pasakyti, tačiau vaikino kelionė baigėsi netoli „Molo“ prekybos centro, kur jis nulipo nuo autobuso ir nukeliavo savais keliais.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas teigė, jog tokiu atveju jaunuolis greičiausiai gautų baudą už viešosios tvarkos pažeidimą, tačiau įvykis būtų tiriamas individualiai.

„Priklauso nuo aplinkybių, kodėl jis taip darė, kaip jis ten užlipo, ar jis taip norėjo pakenkti visuomenei. Galbūt jam reikalinga medicininė pagalba ir tuo atveju bauda visai nebūtų skiriama“, – teigė policijos budėtojas.

„Už važiavimą be bilieto baudos turbūt irgi išvengtų, nes juk ne autobuso viduje važiavo“, – pašmaikštavo jis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA