Šilainiuose iš autobuso pasipylė dūmų kamuoliai | Kas vyksta Kaune

Šilainiuose iš autobuso pasipylė dūmų kamuoliai

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Ketvirtadienio pavakarę Šilainiai skendi dūmuose. Jotvingių gatvėje užsiliepsnojo autobusas. Vietoje dirba specialiosios tarnybos.

„Šilainiai, Jotvingių g.“, – apie situaciją pranešė skaitytojas Meinardas.

Susisiekus su Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyriausiuoju budėtoju, šis patvirtino, jog degė autobusas užsiliepsnojo dėl gedimo variklio skyriuje.

Ugniagesių pajėgos autobusą užgesino. Budėtojo teigimu nukentėjusių asmenų nebuvo.

Kauno autobusai tokią dūmų užsklandą pagamina ne pirmą kartą. Vakar baltuose dūmuose skendėjo Senamiestis, kai vienas autobuso variklis, Kauno miesto savivaldybės teigimu, sugedo.

Kauno miesto savivaldybės „Facebook“ paskyroje taip pat buvo pasidalintas šis vaizdo įrašas su atsiprašymu ir paaiškinimu.

„Kas dėl to kalčiausias? Žinoma, kad techninis gedimas. Pasirodo, netikėtai variklio alyva pakliuvo į turbiną ir tai sukėlė šį nepageidaujamą efektą.

Toks buvo paskutinis šio autobuso „atodūsis“ šiandien. Iškart po to jis nuvilktas į „Kauno autobusų“ dirbtuves ir dabar remontuojamas. Tad gatvėse kurį laiką tikrai nekursuos ir grįš tik su sąlyga, jei bus išsigydęs visus negalavimus“, – rašoma socialinio tinklo įraše.

Panašu, jog ne šiam vienam autobusui atėjo paskutinioji, bet Kauno miesto savivaldybė pasidalino džiugiomis naujienomis, jog jau šį rudenį į Kauną atkeliaus net 100 naujų, modernių, hibridinių MAN autobusų. Tikimės, jog jie dūmais miesto neužvers.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA