„Senukai“ atsidaro: prekiaus maisto produktais | Kas vyksta Kaune

„Senukai“ atsidaro: prekiaus maisto produktais

„Kesko Senukai“ nuotr.

Didžiausias Baltijos šalyse statybos, remonto ir buities prekių parduotuvių tinklas „Kesko Senukai“ plečia gyventojams galimybes nusipirkti būtiniausių prekių. Nuo šios savaitės ilgai negendančių maisto produktų bus galima įsigyti ne tik Vilniuje, bet ir Kaune bei Klaipėdoje.

„Reaguodami į šalies gyventojų poreikius, pasiūlėme alternatyvų būdą įsigyti būtiniausių maisto produktų mūsų prekybos vietose. Atidarius pirmą tokią parduotuvę Vilniuje, pirkėjų srautas įrodė, kad poreikis tokiai paslaugai yra didžiulis, todėl plečiame tinklą ir kituose šalies miestuose“, – sakė Elona Uckutė, „Kesko Senukai“ atstovė.

Kaip nurodoma parduotuvių tinklo pranešime žiniasklaidai, įmonė, vykdydama Vyriausybės sprendimą, yra laikinai apribojusi prekybos centrų veiklą. Todėl klientai maisto produktų fizinėse „Senukų“ parduotuvėse gali įsigyti specialiai tam įrengtose erdvėse, atskirtose nuo likusio prekybinio ploto.

Naujos prekybos vietos pradės veikti dar šią savaitę. „Senukų“ parduotuvėje Kaune (Islandijos g. 32) maisto produktų klientai įsigyti galės nuo balandžio 9 dienos, o Klaipėdoje, (Šilutės pl. 35/35A) – nuo balandžio 10 dienos.

Maisto produktų nuo praėjusios savaitės jau galima įsigyti Vilniuje, Lukšio g. 34 įsikūrusiuose „Senukuose“.

Klientai gali rinktis iš daugiau kaip 2000 skirtingų maisto prekių asortimento sąrašo: miltų, makaronų, aliejaus, konservuotų daržovių ir mėsos konservų, kavos, arbatos, padažų, saldėsių ir kitų būtiniausių ilgai negendančių produktų.

Netrukus šių prekių asortimentas bus pasiūlytas ir elektroninės parduotuvės www.senukai.lt pirkėjams.

Kartu su maisto produktais pirkėjai gali įsigyti ir pavasario sezonu naudojamas sodo bei daržo prekes, taip pat būtiniausius mechaninius ir elektrinius įrankius meistrams bei sodininkams, pagrindines namų apyvokos, automobilių ir gyvūnų priežiūros prekes.

Siekiant užtikrinti klientų ir darbuotojų saugumą, visuose prekių atsiėmimo ar įsigijimo vietose laikomasi griežčiausių saugumo reikalavimų. Darbuotojai dėvi apsaugines veido kaukės, mūvi vienkartines pirštines. Taip pat įrengtos specialios apsauginės pertvaros kasose, o jų prieigose sužymėtos saugaus atstumo zonos. Reguliariai dezinfekuojami dažniausiai liečiami paviršiai, pirkinių vežimėliai ir krepšiai.

Parduotuvėse apsiperkantiems klientams taip pat rekomenduojama saugoti save ir kitus – dėvėti apsaugines kaukes, mūvėti vienkartines pirštines bei laikytis saugaus, bent vieno metro atstumo nuo kitų asmenų. Už pirkinius siūloma atsiskaityti bankinėmis mokėjimo kortelėmis, o prieš apsiperkant bei apsipirkus – rankas kruopščiai nusivalyti čia pat esančiu dezinfekciniu skysčiu.

E. Uckutės teigimu, viso karantinu laikotarpiu klientams sudarytos sąlygos saugiai įsigyti prekių internetu, el. paštu bei telefonu išlieka. Remontu ar statybomis užsiimantys meistrai būtinosiomis statybų medžiagomis taip pat gali apsirūpinti užsisakydami jas didmeninės prekybos skyriuose „Proficentras“.

Maisto produktų Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje klientai įsigyti galės darbo dienomis nuo 8 iki 19 val., o savaitgaliais nuo 9 iki 18 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA