Kauniečiai prašo pagalbos: vaizdo kameros užfiksavo ilgapirštį | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai prašo pagalbos: vaizdo kameros užfiksavo ilgapirštį

Asmeninio archyvo nuotr.

Ketvirtadienį socialiniame tinkle paviešintas pranešimas apie Šilainiuose įvykdytą dviračių vagystę. Tiesa, transporto priemones nukniaukęs vyrukas, panašu, neįtarė, kad laiptinė filmuojama.

[galerija kiek=”4″]

„Pavogti mūsų dviračiai! Šiandien Kaune, Baltų pr. 193, iš namo laiptinės pavogė du dviračius. Spyną nukirpo, o ir nebuvo saugomi labai stipriai. (…) Gal pamatysit skelbimuose pardavinėjant, praneškit“, – ketvirtadienio vakarą paskelbė nukentėjusieji, pridūrę, kad vagį užfiksavo vaizdo stebėjimo kameros.

Apie įvykį pranešta policijai. Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas šiandien nurodė, kad liepos 11 d., apie 19.50 val., Baltų prospekte pavogti du dviračiai.

Pareigūnų duomenimis, dviračiai buvo surakinti tarpusavyje, tačiau nebuvo prirakinti prie jokio stacionaraus stovo. Padaryta 600 eurų žala.

Nuo ilgapirščių, nusitaikiusių į dviračius, ketvirtadienį nukentėjo dar vienas žmogus. Policija informuoja, kad liepos 11 d., nuo 2 iki 11 val., Studentų gatvėje iš laiptinės pavogtas dviratis. Padaryta 400 eurų žala.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA