Savaitgalį kauniečius kviečia į spalvingą fiestą Lampėdžiuose | Kas vyksta Kaune

Savaitgalį kauniečius kviečia į spalvingą fiestą Lampėdžiuose

„Water Inn“ nuotr.

„Vasarą reikia švęsti vandenyje!“ – skelbia didžiausio Baltijos šalyse vandens atrakcionų parko „Water Inn“ kūrėjai. Ir kviečia šį savaitgalį praleisti įdomiau kartu su savimi atsinešus kuo žaismingesnį pripučiamą atributą: žalią krokodilą, rausvą flamingą, picos gabaliuką ar tiesiog patį ryškiausią čiužinį.

„Tokios vandens atributų fiestos populiarios visame pasaulyje. Gera nuotaika, spalvingos nuotraukos ir puikios emocijos garantuotos ir dalyvaujantiems, ir stebintiems“, – pasakoja vandens parko vadovas Aurelijus Gražinskas bei pažada, kad visi, atvykę į „Water Inn“ fiestą su tokia spalvota pripučiama atributika pramogauti specialių sesijų metu galės nemokamai.

„Šventinės sesijos vyks šeštadienį ir sekmadienį nuo 10, 12, 14, 16 ir nuo 18 valandos“, – dieną pradėti nuotaikingai kviečia „Water Inn“ komanda, nuolatos puoselėjanti vandens pramogų kultūrą Lietuvoje ir pažada į renginį atvežti didžiulius, iki 3 metrų aukščio rožinius flamingus, tiems kas neturės savo plaukmenų.

Savaitgalį Lampėdžiuose plaukios milžiniški flamingai / „Water Inn“ nuotr.

Per sezoną – 15000 lankytojų

Originali vandens pramoga Kaune išpopuliarėjo žaibiškai, todėl per metus sulaukė beveik 15 000 lankytojų ne tik iš Lietuvos, bet ir aplinkinių šalių – toks parkas yra didžiausias Baltijos šalyse.

„Pramoga skirta ne tik batutus dievinantiems vaikams, bet ir ieškantiems kitokio, aktyvaus poilsio. Džiaugiamės, kad lietuviai vis dažniau renkasi būtent tokią laisvalaikio formą“, – pasakoja A. Gražinskas.

„Turime ir daug nuolatinių lankytojų, kurie parke lankosi tartum malonioje treniruotėje. Kai kurios figūros siekia net 7 metrus aukščio, todėl nepakartojamos emocijos išlieka dar daugybę kartų. Stengiamės stebinti ir toliau, todėl kas sezoną sugalvojame kažką naujo. Štai praėjusiais metais parke „apsigyveno“ milžiniški, iki 6-ių žmonių talpinantys flamingai, o šiemet – naujas „Tarzan’kės“ atrakcionas, kuris jau spėjo tapti ir lankytojų mylimiausiu“, – pramogas vardija A. Gražinskas.

Ir mažiems, ir dideliems

„Water Inn“ parkas sukurtas taip, kad juo galėtų mėgautis visi – nuo nemokančių plaukti iki adrenalino mėgėjų. „Visiškai nesvarbu, kiek jums metų – visi į parką eina tik su patogiomis, ES sertifikuotomis gelbėjimosi liemenėmis, kurios suteikiamos nemokamai. Taip pat kiekvienas lankytojas prieš žengdamas į vandens parką išklauso instruktažą ir netgi kartu su instruktoriais atlieką specialų apšilimą, kuris reikalingiausias tiems, kurie į vandens parką eina atlikti didžiausių šuolių ar sudėtingiausių triukų “, – aiškina A. Gražinskas.

Vienu metu parke gali pramogauti net 100 žmonių, taigi pagal žmonių skaičių skiriamas ir atitinkamas gelbėtojų skaičius, kurie padeda visose situacijose.

„Vandens parke taip pat turime ir hidro kostiumus, kurių labiausiai žmonėms prireikia vėsesnėmis dienomis arba tuomet, kai tvyro didelis karštis ir tamsesnės vandens parko figūros smarkiau įkaista“, – aiškina „Water Inn“ komanda.

„Pirmasis karnavalas ant vandens „Water Inn“ – jau šį šeštadienį bei sekmadienį, laukiami visi kauniečiai pavieniui, poromis ir šeimomis, tiesiog ateikite, o mes jau garantuojame geras emocijas esantiems vandenyje, tiek ir renginį stebintiems nuo kranto“, – žada renginio organizatoriai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA