„Kauno energija“ praneša apie kelioms dienoms stabdomą karšto vandens tiekimą | Kas vyksta Kaune

„Kauno energija“ praneša apie kelioms dienoms stabdomą karšto vandens tiekimą

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Bendrovė „Kauno energija“ informuoja apie kitą savaitę kelioms dienoms stabdomą karšto vandens tiekimą. Dėl magistralinio šilumos tiekimo vamzdyno rekonstrukcijos trikdžiai paveiks dalį Šilainių mikrorajone gyvenančių vartotojų.

Kaip skelbiama „Kauno energijos“ pranešime, termofikacinio vandens tiekimas karštam vandeniui ruošti nutrūks nuo 2019 m. birželio 17 d. 8 val. iki birželio 20 d. 18 val. Karšto vandens daugiausia neturės Jotvingių, Kuršių, Rasytės, Šarkuvos ir Vėtrungės namai. Pilną sąrašą galite peržiūrėti čia.

Termofikacinio vandens tiekimas laikinai stabdomas dėl vykdomų magistralinio šilumos tiekimo tinklo perjungimo darbų. Perjungimo darbai bus vykdomi tam, kad termofikacinį vandenį šio rajono gyventojams būtų galima patiekti iš kitos tinklo dalies, kol bus vykdoma vamzdyno rekonstrukcija.

„Iš anksto atsiprašome šiuose namuose gyvenančių kauniečių už būsimus nepatogumus ir maloniai prašome kantrybės bei supratingumo. Darysime viską, kad šilumos tiekimas karštam vandeniui ruošti būtų atnaujintas kaip įmanoma greičiau“, – nurodo „Kauno energija“.

Pakeisti rekonstruojamą vamzdyno atkarpą esą būtina, nes jos amžius siekia jau daugiau nei 40 metų ir ji yra susidėvėjusi. Tikėtina, kad pakeitus šiuos vamzdžius naujais, jie patikimai tarnaus kelis dešimtmečius.

Daugiau informacijos apie termofikacinio vandens tiekimo stabdymą ir atnaujinimą rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA