Prie dingusio kauniečio paieškų jungiasi ugniagesiai | Kas vyksta Kaune

Prie dingusio kauniečio paieškų jungiasi ugniagesiai

BNS 2019/02/25 14:45
R. Tenio, Kauno apskrities VPK nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Kaune pirmadienį intensyviai tęsiama penktadienį be žinios dingusio vaikino paieška. Sekmadienio vakarą buvo pakeltas Karinių oro pajėgų sraigtasparnis, o šiandien upę žvalgo ugniagesiai.

Apie dingusį 25-erių Deividą Petkų penktadienį socialiniame tinkle pranešė jo artimieji. Tą pačią dieną jauno vyro paiešką pradėjo ir policija.

Kaip BNS sakė Kauno apskrities policijos atstovė Justina Kazragytė, nustatyta, kad dingęs vaikinas paskutinį kartą pastebėtas Kauno senamiestyje. Jo telefonas, vėliau užfiksuota, paskutinį kartą buvo aktyvus netoli Nemuno ir Neries santakos.

[susije_video kurie=””]

„Šiuo metu paieška tęsiama. (…) Prie paieškos labai aktyviai prisidėjo tiek šeimos nariai, tiek kariai. Dabar paieška vykdoma bendradarbiaujant su Priešgaisrinės apsaugos gelbėjimo pareigūnais“, – sakė policijos atstovė. Ugniagesiai atlieka gelbėjimo ir žvalgybos darbus upėje.

Dingusio D. Petkaus artimieji socialiniame tinkle skelbia, kad vaikinas važiavo „Taxify“ pavėžėjimo paslaugas teikiančiu automobiliu, tačiau Rotušės aikštėje iš jo išlipo ir nuėjo nežinoma kryptimi. Vėliau jo telefonas užfiksuotas netoli Raudondvario plento.

Policija ir artimieji prašo atsiliepti visus, turinčius informacijos apie dingusįjį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA