Autobusui įsirėžus į troleibusą, sužalota moteris | Kas vyksta Kaune

Autobusui įsirėžus į troleibusą, sužalota moteris

Skaitytojų nuotr.

Pirmadienį „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė sudaužytų viešojo transporto priemonių vaizdai. S. Žukausko gatvėje susidūrus autobusui su troleibusu, prireikė medikų pagalbos. Tai – ne pirmas incidentas, paskutiniu metu fiksuotas šioje vietoje.

Kaip iš įvykio vietos pasakojo kauniečiai, S. Žukausko gatvėje esančioje stotelėje „Eiguliai“ 3-io maršruto autobusas rėžėsi į 9-o maršruto troleibusą. Nelaimė įvyko važiuojant P. Lukšio gatvės kryptimi.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojai pranešimą apie avariją gavo 10.30 val. Policijos žiniomis, viena moteris skundėsi galvos sutrenkimu, jai iškviesta greitoji medicinos pagalba.

Portalo skaitytojų teigimu, nukentėjusioji išvežta į Kauno klinikas. Moteris esą buvo belipanti į troleibusą, kai šį kliudė autobusas. Nuo smūgio jėgos ji parkrito ir susitrenkė galvą.

Kauniečių vertinimu, dėl skaudaus incidento kalta stotelės prieigose itin slidi danga – atsiųstame vaizdo įraše matyti, kad automobiliams sunkiai pavyksta išvažiuoti iš šalimais esančio kiemo, pėstiesiems reikia padėti įveikti gatvę.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad sekmadienį, sausio 27 d., toje pačioje stotelėje nesuvaldytas troleibusas slydo šonu ir užtvėrė vieną S. Žukausko gatvės pusę. Skaitytojai vakar teigė, kad danga slidi gali būti dėl vandentiekio avarijos – čia prieš kelias dienas išsiliejo vanduo, kuriam užšalus gatvė virto tiesiog čiuožykla.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA