Skaitytojo įtarimai: negi naktinės prekybos alkoholiu vietos vėl patyliukais grįžta? | Kas vyksta Kaune

Skaitytojo įtarimai: negi naktinės prekybos alkoholiu vietos vėl patyliukais grįžta?

Portalo Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Vasarą pritarus Kauno miesto tarybai buvo atsižvelgta į daugelio gyventojų prašymus apriboti naktinių prekybos alkoholiu vietų veiklą. Tačiau, regis, ramybė tęsėsi neilgai. Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pastebėjo, jog viename iš tokių „taškų“, galimai vėl įsižiebė žalia šviesa, leidžianti  nevaržomai prekiauti alkoholiu.

„Ar man tik pasirodė, ar garsiosios naktinės prekybos alkoholiu vietos vėl pradeda savo veiklą? Pastebėjau, kad po pertraukos pradėjo veikti Draugystės gatvėje esanti „girdykla“, netoli kavinės-baro „Iltis“. Buvo smagu, kad tokių įstaigų neliko, bet džiaugsmas tęsėsi neilgai“, – sako kaunietis.

Pasak jo, įdomu sužinoti, kaip ši vieta dirba sekmadieniais, kai nuo sausio prekybvietėms taikomas draudimas neprekiauti svaigiaisiais gėrimais ilgiau nei iki 15 val. „Galiu patikinti, ši vieta neprilygsta barui, todėl jokios išlygos pastaruoju klausimu jai negalėtų būti taikomos. Smalsu, kas pasikeitė“, – svarsto sportalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Kauniečio teigimu, Draugystės gatvėje esantis naktinis baras vėl veikti pradėjo šią savaitę. Iki tol jo veikla teismo sprendimu buvo apribota kaip ir daugeliui tokių vietų – alkoholiu prekiauti leista iki 14 val., bet „tašką“ esą nuspręsta uždaryti visiškai.

„Anksčiau nepastebėjau čia nei šviesos, nei veiklos. O dabar atkreipiau dėmesį – lyg atnaujino veiklą. Negi vėl patyliukais grįžta šios baisiosios vietos? Įdomu, ar „Broliai juodvarniai“, įsikūrę Milikonių kalno apačioje, taip pat atvėrė duris?“, – teiraujasi jis.

Klausiame skaitytojų, ar jūs taip pat pastebėjote, kad kai kurios naktinės prekybos alkoholiu vietos atnaujino savo veiklą?

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA