„BMW” ir „Audi” vairuotojams nesiseka Vytauto prospekte | Kas vyksta Kaune

„BMW” ir „Audi” vairuotojams nesiseka Vytauto prospekte

Skaitytojo nuotr.

Kauniečiai ir vėl „savo kailiu“ išbando Kauno kelių tvarkymo trūkumus. Tiesa, šįkart – ne stovėjimu kamštyje, o kiek brangesniu būdu.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi kaunietis, kurio nuomone Kauną tvarkyti reikėtų šiek tiek lėtesniais tempais, tačiau labiau atsižvelgiant į atliekamų darbų kokybę.

„Kaunas tvarkosi, bet panašu, kad betvarkė didesnė už tvarką… Kas kompensuos už pramuštas padangas nepataisomai, kai palieka išraustus šulinius ir leidžia eismą?“ – svarstė vyras, teigiantis, jog važiuodamas Vytauto prospektu nepataisomai prasikirto „BMW” automobilio padangą.

„Gal užteks visur išdraskyti, o po to po metų tvarkyti?.. Ar čia normalu, kad Vytauto prospektu leidžiamas eismas lengviesiems automobiliams?“ – piktinosi kaunietis.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog šiuo metu kelio darbai atliekami net keliose itin svarbiose miesto gatvėse ir šis kauniečio nusiskundimas Vytauto prospekte atliekamais darbais – ne pirmas.

Kiek anksčiau šią savaitę jau esame rašę apie dar dvi panašias nelaimes, nutikusias šioje vietoje. „BMW“ markės automobilis, pastatytas Vytauto prospekte, be perspėjimų pateko į patį kelio darbų sūkurį ir buvo iš jo ištemptas, o „Audi“ markės automobilio vairuotojas prasikirto dvi padangas įvažiavęs į gilią ir aštrias briaunas turinčią duobę.

Tai – portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo nuomonė. Jei ir jūs norite pasidalinti savo nuomone, užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA