Tragedija Vilijampolėje – užsimušė vienuolikmetis berniukas | Kas vyksta Kaune

Tragedija Vilijampolėje – užsimušė vienuolikmetis berniukas

delfi.lt 2015/08/25 18:29
Asociatyvi nuotr. / DELFI.lt nuotr.

Vilijampolės socialinės globos namuose įvyko tragedija, iš trečio aukšto iškrito vienuolikos metų berniukas, kuris vėliau ligoninėje mirė, praneša „Lietuvos ryto“ televizija.

Aišku tiek, kad vaikas nuėjęs į tualetą persisvėrė per pravirą langą ir neišsilaikė. Pasak liudininkų, darbuotojo šalia tuo metu nebuvo. Globos namų vadovas dėl tragedijos kaltina ne darbuotojus, o senus langus, rašoma „Lietuvos ryto“ televizijos pranešime spaudai.

Langas buvo uždaromas, rankena išimta, darbuotojai buvo palikę vėdintis, vėliau pateiks informaciją policija, atlikusi tyrimą, labai keista, kad taip įvyko“,– „Lietuvos ryto“ televizijai pasakojo Vilijampolės socialinės globos namų direktorius Linas Butkus.

Liudininkai sako, kad berniukas kurį laiką laikėsi įsikabinęs lango krašto, tačiau neišlaikė ir krito iš 10 metrų aukščio.

Jis nedelsiant pristatytas į gydymo įstaigą, medikai gaivino, tačiau jo gyvybės išgelbėti nepavyko“, – „Lietuvos ryto“ televizijai pasakojo Kauno policijos atstovė Otdeta Tumelytė. Dėl mirties aplinkybių policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Tai ne pirma nelaimė Vilijampolės globos namuose. Šiemet be priežiūros palikta valgydama užspringo globotinė. Dėl įstaigos kilo skandalas ir tuomet, kai į viešumą pateko filmuoti vaizdai, kaip psichinę negalią turintys globotiniai rišami prie lovų, stumdomi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA