Dingo senolis: išėjo iš namų ir galėjo pasiklysti (rastas) | Kas vyksta Kaune

Dingo senolis: išėjo iš namų ir galėjo pasiklysti (rastas)

Kas vyksta Kaune nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai prašo pagalbos surasti senyvo amžiaus vyrą. Jis iš Sargėnuose esančių namų išėjo vakar ir dingo. Artimieji įtaria, jog vyras galėjo pasiklysti.

[galerija kiek=””]

Vakar apie 8 valandą ryto vyras išėjo pasivaikščioti ir negrįžo. Artimieji sako, og senolis labai mėgo vaikščioti, tad galėjo nuėjęs bet kuria kryptimi, pasiklysti.

Iš savo namų Sargėnuose vyras išėjo apsirengęs šviesiai dangiška striuke ir žaliais auliniais batais. Dingusio žmogaus šeima mano, jog jis gali būti Sargėnų, Šilainių, Domeikavos apylinkėse, tačiau tikėtina, kad galėjo nueiti ir toliau. Artimieji tikina, jog patys dažnai matydavo senolį vaikštinėjantį „Via Baltica“ kelkraščiu, tad gal kas nors matė praeinantį ar įžengiantį į autostradą Kaunas – Vilnius.

Vyras yra kurčniabilys, tad pats negali išsikviesti pagalbos. Ką nors žinančius ar mačiusius dingusį vyrą, prašome pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba susisiekti su artimaisiais telefonu 867214671 arba parašant artimųjų „Facebook“ profilyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA