„Žalgirio“ arenoje netrukus duris pravers „Vaikystės miestas“ | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ arenoje netrukus duris pravers „Vaikystės miestas“

"Kas vyksta Kaune" archyvo / afoto.eu nuotr.

Didžiausioje Baltijos šalyse Kauno „Žalgirio“ arenoje netrukus įsikurs „Vaikystės miestas“, kuriame vaikai galės pramogauti, kol tėvai laiką leis koncertuose ar krepšinio varžybose.

„Poreikis vaikų zonai buvo nuo pat arenos atidarymo. Labiausiai tas jaučiasi per „Žalgirio“ rungtynes, į kurias vaikai iki 6 metų įleidžiami nemokamai. Kol tėvai stebės žalgiriečių žaidimą, mažieji galės saugiai dūkti specialiai įrengtoje zonoje, – sakė „Žalgirio“ arenos vykdomoji direktorė Asta Ivanauskienė. – Tai, kad profesionalai įrenginėja vaikų zoną ir joje vaikai galės leisti laiką, taps dar vienu ir labai svarbiu arenos išskirtinumu.“

„Vaikystės miestas“ veiks visų arenoje vykstančių renginių metu, todėl tėveliams atsivers naujos galimybės, ypač jeigu vaikučių, norint eiti į renginius, nėra kur palikti. Kai renginių nebus, vaikų erdvė pakvies čia švęsti gimtadienius ar tiesiog pramogauti.

„Mūsų ištikimi klientai jau nesulaukia naujos erdvės atidarymo, todėl džiugu, kad visas būrys be galo įdomių vaikų sutiko tapti „Vaikystės miesto“ ambasadoriais“, – kalbėjo „Vaikystės miesto“ vadovė Rasa Micachienė.

Šiuo metu būsimojoje vaikų zonoje intensyviai vyksta baigiamieji įrengimo darbai. Rengiantis už poros savaičių vyksiančiam atidarymui, prie remonto darbų prisijungė ir visi būsimi mažieji „Vaikystės miesto“ ambasadoriai, tarp kurių šeimininkavo ir architektu kaip mama svajojantis tapti Pauliaus Jankūno sūnus Matas su mažuoju broliu Adomu bei dvi Tado Klimavičiaus dukrytės.

Jie noriai išbandė meistrų įrankius, o įsisukę į tikrą remonto sūkurį vaikai ne tik nenorėjo niekur išeiti, bet ir nekantravo sužinoti, kiek gi dar liko iki tos akimirkos, kai jie galės čia nevaržomi pramogauti, kol tėveliai sieks pergalių krepšinio aikštelėje.

„Tikrai pasiliksime čia vieni“, – linksėjo beveik niekada be mamos nepasiliekantys P.Jankūno berniukai ir tikino mamą, kad nuo šiol tikrai jai leis vienai stebėti krepšinio rungtynes.

„Vaikystės miestas“ – tai aukščiausios klasės šeimos pramogų ir kūrybos parkas. Tai pirmoji tokia vieta Lietuvoje, kur teminių pramogų zonų durys pravertos ir mažiems, ir dideliems. Patys kokybiškiausi žaislai, nematyti žaidimų moduliai bei netikėtos erdvės, kūrybiškos ir žaismingos auklės užtikrins vaikams patį geriausią bei įsimintiniausią laiką.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA