Naktinės gaudynės: pareigūnai rėžėsi į tvorą, bet sulaikė vieną iš bėglių | Kas vyksta Kaune

Naktinės gaudynės: pareigūnai rėžėsi į tvorą, bet sulaikė vieną iš bėglių

Kas vyksta Kaune nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai antradienį prieš vidurnaktį pranešė, kad policijos pareigūnai, besivydami nestojusį automobilį, į jį rėžėsi. Iš automobilio iššokusį jaunuolį pareigūnai nusivijo pėsčiomis, o vairuotoją sulaikė.

Pareigūnai sužinoję, kad į įvykio vietą atvyko žurnalistas, atsakė, kad „labai negerai“ ir aplinkybių nekomentavo, teigė, kad jiems uždrausta teikti bet kokią informaciją.

Tuo tarpu šalia gyvenantis vyriškis papasakojo, kad pareigūnai su tarnybiniu „VW Transporter“ persekiojo automobilį „Opel Corsa“, sprunkantį siauromis ir slidžiomis gatvelėmis, jungiančiomis Pramonės ir Krėvės prospektus, 90-ies laipsnių posūkyje ties Kauno kolegijos bendrabučiu nesuvaldė automobilio ir rėžėsi į namo tvorą.

Gyventojas, netrukus išėjęs apžiūrėti apgadintos tvoros, pamatė, kad vieną, apie 20-ies metų jaunuolį pareigūnai sulaikė, o priėjęs prie bėglių automobilio, pamatė, kad jame mėtosi automobilių garso grotuvas, peiliai.

Automobilio nesuvaldė ne tik pareigūnai, bet ir bėgliai, važiavę opeliu. Jie trenkėsi į kelio bortelį, jų kelionė automobiliu baigėsi.

Apie situacijos rimtumą bylojo per 10 atvykusių pareigūnų, tame tarpe ir kriminalistų. Vėliau turėjo atvykti ir kelių policijos pareigūnai, kad užregistruotų eismo įvykį.

Trečiadienio popietę Kauno apskrities VPK išplatino pranešimą apie įvykį. Plačiau skaitykite čia>>>

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA